IT&C

Cum să fii invizibil pe WhatsApp. Instrucțiuni pas cu pas

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să fii invizibil pe WhatsApp. Instrucțiuni pas cu pas
Poti seta sa fii invizil in setarile aplicatiei WhatsApp

Vrei să fii invizibil pe WhatsApp și să scapi de contactele enervante care te deranjează frecvent? Vreiti că nimeni să nu vadă când ai fost ultima dată online în aplicație. Și mai bine, daca vă ascundeți și geolocalizarea, atunci dumnevoastră și datele vor rămâne secrete.

Urmați instrucțiunile următoare și nimeni nu vă ști unde vă aflați sau când v-ați conectat ultima data la WhatsApp. Acest lucru este posibil chiar dacă aveți același cont de WhatsApp și pe două telefoane.

Cum să fii invizibil pe WhatsApp

Dacă nu doriți că persoanele din lista ta de contacte să vadă ultima dată când ați fost online, trebuie doar să dezactivați funcția care afișează ora, din aplicație. Iată cum să o faci:

• Lansați aplicația WhatsApp și deschideți „Setări”;
• Navigați la secțiunea „Cont” apoi „Confidențialitate”
• Aici puteți modifica cineva vă vede online, starea sau poza de profil. Puteți selecta să împărtășiți datele tale cu toață lumea, doar cu contactele mele sau nimeni. Starea sau statusul pe care-l setezi pe Whatsapp puteți seta să-l împărtășiți doar cu unele dintre contactele dumnevoastră.
Cum să dezactivați geolocalizarea pe WhatsApp

O modalitate și mai eficienta de a vă proteja datele sensibile este prin trimitere de date false previn locația dumnevoastră.
• Pentru a vă asigura că nu trimiți datele dumnevoastră în legătură cu locația, mai întăi dezactivați localizare Google în setările de urmărire a locației smartphone-ului;
• Instalați o aplicație cu care puteți falsifica locația dumnevoastră fizică, cum ar fi Fake gps;
• În aplicația instalată recent selectați noua locația cu care doriți să păcăliți Whatsapp;
Când deschizi WhatsApp și selectați agrafa pentru a trimite „locația”, aplicația vă trimite coordonatele false stabilite anterior în aplicația Fake GPS.

Cum să puneți contactele din WhatsApp pe ecranul principal

Chiar dacă aveți o mulțime de oameni în lista dumnevoastră de contacte WhatsApp, cel mai des comunicați doar cu câțiva dintre ei. Puteți evita să căutați în permanență persoanele din lista de contacte transferând persoanele mai importante pe ecranul principal al smartphone-ului tău cu Android.
Pentru a realiza acest lucru, deschideți meniul de chat cu persoana favorita și selectați cele trei puncte din partea dreapta sus a ecranului. În secțiunea Mai multe alegeți adaugați o scurtătură. La scurt timp, sistemul de operare vă va informa că pictograma de chat corespunzătoare a fost adăugată pe ecranul principal. În viitor, pentru a comunica cu acea persoana puteți să trimiteți mesaj doar deschizând pictograma noua. Toate setările care au fost prezentate nu vor interfera cu sistemul de backup și veți putea să vă recupera pozele de WhatsApp fară probleme.

Adauga un comentariu