Magazin

Cum să folosiți tehnologia pentru a vă îmbunătăți experiența de călătorie?

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să folosiți tehnologia pentru a vă îmbunătăți experiența de călătorie

V-ați gândit vreo dată că vă puteți organiza cu ușurință următoarea vacanță cu ajutorul tehnologiilor moderne fără a apela la serviciile unui tour-operator sau agenții de turism respectiv, fără un comision pe care să îl plătiți acestora? Ei bine, vă asigurăm că este foarte ușor, interesant și vă poate economisi considerabil bugetul de călătorie. Haideți să începem cu începutul.

Cel mai probabil pentru a ajunge la o destinație mai îndepărtată veți vrea să zburați cu avionul. Pentru a selecta din multitudinea de companii aeriene, ore de zbor, și tarife puteți utiliza Skyscanner.ro care vă va fi de mare ajutor să identificați cea mai atractivă ofertă pentru dumneavoastră. Tips: Dacă aveți în vedere o destinație și doriți să găsiți cel mai ieftin zbor, când căutați alegeți opțiunea „Cea mai ieftină lună”. Atunci veți găsi zboruri pentru cea mai ieftină zi.

După ce ați achiziționat biletele la avion, este bine să găsiți din timp un loc bun de parcare. Ce înseamnă asta? O parcare supravegheată 24h din 24 h, în imediata apropiere a aeroportului, cu servicii de transfer spre și dinspre aeroport și bineînțeles cu cele mai bune prețuri garantate. Și dacă tot vorbim despre cât de ușor este să organizezi o vacanță, cu siguranță veți rămâne plăcut surprinși cât de ușor puteți să rezervați un loc de parcare pentru perioada în care sunteți plecat(ă) utilizând ParkVia.com. Pe platformă veți găsi un  număr impresionant de parcări în toată Europa precum și cea mai bună alegere de locuri de parcare în imediata apropiere de aeroportul București Otopeni. Tips: Clienții pot economisi până la 60% rezervând în avans prin intermediul ParkVia, comparativ cu plata la sosirea în parcare.

Odată ce ați scăpat de grija locului de parcare, haideți să vedem cum puteți găsi o mașină confortabilă de care aveți nevoie să vă deplasați la destinație. Puteți apela cu încredere la site-ul de închirieri Rentalcars.ro. Veți descoperi o mulțime de oferte atractive așa cum platforma colaborează cu majoritatea companiilor de închirieri internaţionale (și multe alte companii locale mai mici) pentru a vă putea oferi o gamă largă de maşini la cel mai bun preţ. Aici veți găsi oferte foarte ieftine de închirieri auto în peste 60,000 de locaţii. Tips: Nu există nimic mai confortabil decât preluarea mașinii „de la aeroport”, dar preluarea acesteia „din afara aeroportului”, cu autobuzul de transfer, poate fi mult mai ieftină.

Rămâne să vă căutați doar un loc confortabil unde să vă cazați și să savurați vacanța. Un bun ajutor în acest sens va fi Booking.com – cea mai mare platformă de rezervări online cu peste 28 de milioane de unități de cazare în peste 228 de țări și teritorii din întreaga lume. Aici puteți găsi atât cazări econome într-un hostel, garsonieră cât și cele mai luxoase hoteluri. Tips: Cu cât mai des veți folosi platforma, vă veți putea bucura de beneficiile statutului Genius care vă aduc reduceri la anumite cazări, mic dejun sau upgrade gratuit al camerei.

La fel de popular printre turiști este și Airbnb.com.  Această platformă se recomandă în mod special pentru cei ce caută închirierea locuințelor particulare, cum ar fi apartamente, case sau camere la oameni acasă. De asemenea, este cel mai potrivit loc unde puteți găsi o casă de vacanță pentru o perioadă mai îndelungată. Tips: Chiar dacă cazarea în apropierea obiectivelor turistice sau în centrul orașelor este mai scumpă, puneți în balanță cheltuielile de transport pentru a parcurge distanța între locurile pe care doriți să le vizitați și locul de cazare. De multe ori, o cazare mai scumpă își „merită” cheltuiala.

Având la dispoziție noile tehnologii, e destul de ușor să fii propriul agent de turism, nu?

Adauga un comentariu