Remedii naturiste

Cum sa scapi de monturi in mod natural: bicarbonat de sodiu si alte remedii

Publicat: 30 mart. 2021
monturi
Un remediu foarte popular pentru a scăpa natural de monturi este amestecul de iod și aspirină.

Dezvoltarea monturilor este adesea asociată cu factori genetici sau cu purtarea repetată a încălțămintei greșite. Printre toate căile de atac de acasă, puteți încerca să aplicați ulei esențial de lavandă pentru ameliorarea durerii.

Monturile sunt o boală care determină deformarea articulației degetului mare. Această boală tinde să fie asociată cu factori genetici. Cu toate acestea, este posibil să eliminați monturile în mod natural. Adesea, acestea apar de la vârsta de 30 de ani. Aproape întotdeauna apar la ambele picioare. Simptomele includ umflarea, inflamația și înroșirea zonei. Există, de asemenea, dureri la mers, precum și formarea de calusuri în jur.

Dacă recunoașteți aceste simptome, cel mai bine este să vedeți un medic care va fi in masura sa va recomande tratamentul corect. Uneori, intervenția chirurgicală este chiar necesară. În plus față de tratamentul medical, există mai multe remedii casnice care pot combate în mod natural monturile. Aceste remedii vor ajuta, de asemenea, la ameliorarea disconfortului resimțit, în timp ce luptă împotriva aspectului inestetic.

În acest articol, vă vom spune despre cele mai bune remedii casnice pentru a scăpa in mod natural de monturi.

Lavandă

Uleiul de lavandă este un remediu foarte popular pentru îndepărtarea monturilor în mod natural. Acest lucru se datorează faptului că lavanda ajută la ameliorarea durerii și inflamației din zona afectată. Trebuie doar să amestecați flori uscate de lavandă cu ulei de măsline sau migdale. Apoi încălziți totul și apoi filtrați pentru a obține ulei de lavandă. Lichidul trebuie depozitat într-un flacon de sticlă, etanș. În mod ideal, ar trebui să fie aplicat pe monturi în fiecare seară, prin masaje ușoare.

Sare Epsom

Unul dintre cele mai eficiente remedii pentru reducerea durerii supărătoare și a inflamației este baia de picioare cu sare. Într-un recipient umplut cu apă călduță, se toarnă mai întâi două linguri de sare Epsom. Înmuiați picioarele timp de 20 de minute.

Ulei de crin

Bulbii de crin conțin un ulei care este utilizat în diferite industrii pentru a face remedii casnice care ameliorează durerile articulare. Puteți cumpăra sau pregăti ulei de crin folositi câteva frunze ale acestei plante. Mai întâi trebuie să înmuiați frunzele în rachiu timp de 5 minute. Apoi, când remediul este gata, ar trebui să-l aplicați cu masaje ușoare pe zona afectată.

Tratamentul cu frunze de dafin

Rețineți că frunzele de dafin au mai multe proprietăți care ne ajută să eliminăm în mod natural monturile de la picioare. Cu toate acestea, acest tratament trebuie continuat timp de 2 luni, chiar dacă rezultatele încep să fie observate în primele 10 zile de la aplicare. Mai întâi, trebuie să pregătiți o infuzie de frunze de dafin și să o lăsați într-un Thermos peste noapte. A doua zi dimineață, strecoară-l și sorbe-l cu înghițituri mici pe tot parcursul zilei. Consumați-l timp de trei zile la rând și faceți o pauză de o săptămână.

De asemenea, puteți măcina fin 5 frunze de dafin și le puteți turna în 100 ml alcool 96%. Lăsați amestecul la macerat timp de o săptămână. Apoi aplicați-l direct pe zona afectată, de preferință după ce vă înmuiați picioarele în apă călduță. În cele din urmă, masați-vă picioarele și aplicați acest remediu în fiecare seară. Acoperiți cu șosete pentru cele mai bune rezultate.

Tratamente cu iod

Un remediu foarte popular pentru a scăpa natural de monturi este amestecul de iod și aspirină. Acest remediu se aplică direct pe afectiune pentru a opri creșterea lor și, de asemenea, pentru a ameliora durerea articulațiilor.

O altă opțiune pentru a profita de beneficiile iodului este amestecarea a două doze egale de lămâie și iod, aplicarea acestuia direct în zona afectată prin masaj.

Alte recomandări pentru ameliorarea monturilor

Mențineți o greutate echilibrată pentru a evita agravarea situației. Creșteți aportul de vitamina A și C, calciu și vitamina D, pentru a întări oasele. În cele din urmă, este foarte important să folosiți încălțăminte confortabilă, suficient de largă și cu material flexibil. Pantofii prea strânși sau prea înalți înrăutățesc monturile. Dacă monturile îți provoacă disconfort, cel mai bine este să folosești pantofi cu vârful deschis.
Adauga un comentariu