BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum să se îmbrace impecabil bărbații în fiecare zi? Discuţie cu Marco Isac, antrenor de stil masculin, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 01 sept. 2021

Joi, 2 septembrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI Live va fi prezent Marco Isac, antrenor de stil masculin, croitor costume Bespoke. Specialistul va discuta despre cum trebuie să se se îmbrace bărbații, haine, sfaturi de stil și accesorii la modă, în anul 2021. Ce reguli trebuie să respecte bărbații pentru a fi mereu la modă și pentru a avea un stil masculin desăvârșit, veți afla în cadrul noii ediții BZI Live. Tânărul va discuta și despre cum se descurca antreprenorii din domeniul fashion în această perioada. Marcos Isac este specialist în stil și atitudine masculină̆, cu peste 7 ani de experienţă în domeniu.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu