Diete si regimuri

8 gesturi simple pentru a slabi fără efort

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
8 gesturi simple pentru a slabi fără efort
Cum sa slabesti fara efort

Cum sa slabesti fara efort? A slabi nu este un efort greu de facut daca esti o persoana fara probleme mari de sanatate. Iata cateva sfaturi pe care vi le oferim pentru a slabi sanatos si eficient.

Mergi pe vârfuri

Acest lucru stimulează circulația venoasă. Prin urmare, este un adevărat masaj al picioarelor, care tonifică coapsele și fesele în același timp. Chiar și tocurile funcționează pentru a ne menține în echilibru. Un alt avantaj: stai mai drept și îți îmbunătățești postura. Sfatul antrenorului: mergeți pe vârfuri imediat ce aveți șansa: atunci când vă spălați pe dinți, curățați legumele sau stați la coadă pentru a cumpăra o mască de protectie.

Urcați scările

Foarte eficient pentru tonifierea posteriorului și spatelui coapselor, dar și pentru gambe. Luăm scările în mod sistematic. Și când ne simțim în formă, urcăm treptele două câte două pentru a intensifica munca. Sfatul antrenorului: Pentru o eficiență maximă, puneți întreg piciorul pe treaptă și împingeți puternic pe călcâi pentru a ajunge la următorul pas.

Cum sa slabesti fara efort? Dansul cocoțat pe tocuri

Chiar mai bine decât mersul pe jos! Formează picioarele prin întărirea coapselor. Alegem un model în care piciorul este confortabil. Evitați încălțămintea prea inalta care va zdrobeste degetele de la picioare. Sfatul antrenorului: pentru a fi eficient, împingeți puternic pământul cu picioarele. Indiferent dacă dansezi sau mergi, vei folosi întotdeauna o pereche de balerini plati pentru plimbare. Și, mai presus de toate, nu alergați niciodată cu tocuri.

Contractează discret fesele

Ușor și practicabil de mai multe ori pe zi, oricând și oriunde. Îți strângi fesele timp de un minut sau două în cozi, când faci cafea sau chiar stai la computer. Sfaturile antrenorului: contractați perineul, apoi fesele, inspirați complet. La inspirație, eliberați totul. Repetați de cel puțin douăzeci sau mai multe ori.

Cum sa slabesti fara efort? Terminați dușul cu un jet de apă rece

După cum știm, frigul constrânge vasele de sânge și îmbunătățește circulația sângelui. Ca un drenaj, dă un impuls bun celulitei! După ce ne-am spalat, clătim cu apă fierbinte, apoi terminăm cu un duș rece care urcă de la degete până la genunchi. Sfatul antrenorului: pe măsură ce te obișnuiești cu apa rece, încearcă să urci până în vârful coapselor, apoi spre fese. Țineți dusul mai mult de 2 minute.

Ceaiuri din plante

Coada de cireș, vița de vie roșie, mesteacanul, păpădia, ceaiul verde, maté sunt plante cu proprietăți de slăbire. Doza ideală este de 4 căni pe zi pentru un tratament de o lună.

Cum sa slabesti fara efort? Plimbă-te prin apă

Un exercițiu care vă ajută să vă tonificați coapsele: mergeți prin valuri mici timp de aproximativ douăzeci de minute, cu apă pana la mijlocul gambelor, aruncând piciorul în față și aplecându-l ușor. O modalitate bună de a construi mușchi datorită instabilității nisipului și rezistenței apei.

Inotati cu accesorii de inot pentru laba piciorului

Datorită efectului lor propulsor, acestea stresează membrele inferioare (fese, coapse, gambe, glezne) și muschii abdominali. Și pe măsură ce mergem mai repede, apa efectuează și un masaj anticelulitic.

Adauga un comentariu