Remedii naturiste

Autobronzant natural: 4 soluții pentru a te bronza fără soare

Publicat: 08 iul. 2020
femeie la plaja
Bronzare

Cum sa te bronzezi fără soare? Ceaiul negru și cafeaua sunt două ingrediente din bucătărie pentru un ten bronzat. Datorită pigmenților, aceștia coloreaza. Acestea oferă un rezultat imediat, dar ale cărui efecte se estompează în timpul dușului. Pentru a vă colora pielea cu ceai negru și a o proteja de îmbătrânire, infuzați 2 linguri în ¼ litru de apă clocotită. Se filtrează apoi se lasă să se răcească și se fixează timp de 3 ore. Puteți aplica cu o cârpă sau perie curată. Infuzia de bronz se va menține până la 7 zile.

Maceratul uleios de morcov, un bronzant natural

Dacă fructele și legumele bogate în beta-caroten sunt benefice pentru a face băi de soare rapide, la fel sunt si tratamentele care le conțin. Maceratul gras de morcov are avantajul de a nu fi comedogen, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pe toate tipurile de piele, inclusiv pe față. Pielea grasă predispusă la acnee il suporta foarte bine. Și spre deosebire de clasicul auto-bronzant, uleiul de morcovi colorează și straturile profunde ale epidermei. Pe pielea alba, acest lucru aduce un bronz de caise. Pe pielea maro, acest lucru dă un rezultat foarte luminos într-o săptămână. Pentru a face acest lucru, încălziți trei picături în mâini si aplicati pe față înainte de cremă. Pentru zone mai mari de pe corp, numărați 5 până la 6 picături.

Cum sa te bronzezi fără soare? Ulei de cătină pentru un bronz de origine naturală

Acest ulei foarte regenerator din fructul de cătină este bogat în vitamine și antioxidanți. Ca și uleiul de morcovi, conține o doză mare de beta-caroten și acționează la suprafață si in straturile profunde ale epidermei. În plus, la fel ca urucumul, pregătește în mod natural pielea pentru expunerea la soare. Singurul dezavantaj: bogăția sa în vitamina A, care poate fi ușor comedogenă (favorizează apariția imperfecțiunilor în funcție de tipul de piele). Așa că aveți grijă pe pielea grasă!

Toate aceste bronzatoare naturale sunt aplicate pe pielea curată și exfoliata. Scrubul elimină celulele moarte pentru un rezultat perfect și un bronz uniform.

Adauga un comentariu