WoW!

Cum scapi de insomnie. Iată ce să bei înainte să te bagi în pat

Publicat: 14 ian. 2020

Dacă sufereriți de insomnie trebuie să încercați acest amestec de lapte și miere. Este cel mai bun remediu pentru somn încă din perioada antică, trebuie doar să beți un pahar înainte de culcare și veți adormi ca un copil în cel mai scurt timp.

Mierea și laptele au fost folosite în mod tradițional ca remedii pentru insomnie. În mod individual, ele ambele sunt eficiente, dar efectele sunt mai puternice atunci când sunt luate împreună.

Mierea este unul dintre rarele alimentele dulci, care determină o creștere controlată a cantității de insulină în sânge, care, de asemenea, transportă triptofanul în creier. Triptofanul este în mod normal, transformat în serotonină, care induce un sentiment de relaxare. Mai mult decât atât, serotonina este frecvent convertită în melatonină care ajută la reglarea somnului. Mierea și laptele pot fi folosite pentru a reduce insomniile!

Acesta este modul în care puteți prepara această poțiune magică:

Ingrediente:

  • 180 ml de lapte
    1 picătură de extract de vanilie
    1 linguriță de miere

Mod de preparare:

Într-o cratiță mică încălziți laptele dar nu-l duceți până la fierbere. Luați laptele de pe foc și turnați-l într-o sticlă. Adăugați vanilie și miere. Agitați bine și sorbiți încet înainte de culcare.

Notă:

Cei care au intoleranță la lactoză, pot urma rețeta de mai sus, pur și simplu trebuie să înlocuiască laptele de proveniență animal cu laptele vegetal fără lactoză, cum ar fi laptele de soia, orez sau migdale.

Adauga un comentariu