WoW!

Cum se folosesc semințele de in pentru curățarea colonului și pierderea în greutate

Publicat: 21 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se folosesc semințele de in pentru curățarea colonului și pierderea în greutate

Majoritatea clismelor și produselor de curățare a colonului acționează doar pe o porțiune mică de intestin, de aproximativ 50 cm. Dacă mâncați însă semințe de in trei săptămâni la rând, vă veți putea curăța întreg colonul.

Semințele de in vor curăța complet intestinele, înlăturând orice urme de materii solide, mucus, paraziți, fără să afecteze sănătatea microflorei intestinale. Urmând acest procedeu veți și slăbi, grăsimile fiind arse mai repede, semințele de in având un efect pozitiv în reglarea metabolismului lipidelor.

Substanțele din semințele de in se absorb ușor, elimină toxinele, reduc colesterolul, topesc grăsimile și scad nivelul glucidelor în sânge. Curățarea colonului cu ajutorul semințelor de in este indicată pentru persoanele care suferă de:

  • Inflamații ale sistemului gastro-intestinal și tractului respirator superior
    Ulcere de stomac, gastrită, colită sau ulcere duodenale
    Infecții ale tractului urinar, pielonefrite sau cistite
    Obezitate sau tulburări ale metabolizării lipidelor.

Cum se folosesc semințele de in pentru curățarea colonului și pierderea în greutate

În locul micului dejun obișnuit, ar trebui să mâncați timp de trei săptămâni următoarele preparate:

Prima săptămână: amestecați o linguriță de semințe de in cu 100 ml de kefir (îl puteți găsi în aproape toate magazinele alimentare sau în cele de produse naturiste)

  • A doua săptămână: amestecați două lingurițe de semințe de in cu 100 ml de kefir
    A treia săptămână: amestecați trei lingurițe de semințe de in cu 150 ml de kefir.

Pe parcursul zilei, ar trebui să mâncați cât mai sănătos și chiar să țineți un regim cu raw food, bogat în legume, fructe, cereale integrale, nuci și apă. Puteți înlocui kefirul și cu iaurt grecesc sau cu iaurt integral, cumpărat sau făcut în casă.

O altă rețetă care folosește semințele de in, indicată pentru slăbit și curățarea colonului

Acest preparat ar trebui consumat zilnic, timp de o lună. Vă va ajuta să slăbiți în jur de 5 kg, dacă veți urma și o dietă sănătoasă, veți face sport și veți bea multă apă (2 l pe zi). Fierbeți o linguriță de semințe de in într-o ceașcă de apă. Amestecul este gata când capătă o consistență vâscoasă. Strecurați lichidul și beți-l înainte de micul dejun. Preparați doar cantitatea necesară pentru o zi. Aveți grijă: pentru că are efect laxativ, veți merge la baie mai des.

Adauga un comentariu