Culinar

Cum se gătește un orez pufos. Trucurile dezvăluite de Jamie Oliver

Publicat: 24 mart. 2020

Există câteva trucuri, câțiva pași care îți pot asigura reușita. Dacă vei ține cont de explicațiile lui Jamie Oliver, vei obține un orez pufos, pentru care vei fi lăudat.

  1. Ai nevoie de o cană plină cu orez. Este o cantitate suficientă pentru 4 persoane.
  2. Toarnă orezul într-o oală.
  3. Pune peste orez două căni pline cu apă clocotită şi puţină sare.
  4. Pune-l la fiert 8-10 minute, la foc mare, cu capacul pus.
  5. Dacă vrei să-i dai culori sau arome diferite, e la fel de simplu: adaugi condimentele în apă în care fierbi orezul. Poţi folosi şofran, cardamom, scorţişoară, turmeric, în funcţie de reţeta pe care ţi-o doreşti.


loading...

Adauga un comentariu