Cancan

Cum se întâlnea Ștefan Bănică cu amantele. Artistul și-ar fi înșelat soția de mai multe ori

Publicat: 13 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se întâlnea Ștefan Bănică cu amantele. Artistul și-ar fi înșelat soția de mai multe ori
Ștefan Bănică i se destăinuia maseurului familiei cu privire la aventurile sale amoroase

De curând, s-a aflat cum se întâlnea Ștefan Bănică Junior cu amantele în vremea când încă era căsătorit cu Andreea Marin. Se pare că escapadele lui amoroase ar fi debutat după doi ani de când se căsătorise cu fosta „Zână a Surprizelor”.

În jurul căsniciei lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin au existat numeroase controverse de-a lungul timpului. Se pare că la numai 2 ani de când se căsătorise cu fosta „zână” Surprizelor, artistul începuse să o „traducă”, iar acest lucru nu s-a întâmplat o dată, ci de mai multe ori.

Cum se întâlnea Ștefan Bănică cu amantele

Începând cu anul 2008, Ștefan Bănică începuse deja să o înșele pe Andreea Marin. Culmea, la acea vreme, cei doi erau căsătoriți de numai 2 ani. Mai mult, se pare că artistul organiza cu mare atenție întâlnirile cu amantele sale, după cum notează click.ro. Ștefan Bănică se destăinuia maseurului familiei și îi spunea totul despre aventurile sale amoroase.

Se pare că Ștefan Bănică suna tot felul de domnișoare pe care le numea „păpușă” sau „păpușică” și le spunea mereu, pe un ton autoritar, că întâlnirile rămân stabilite și că nu acceptă întârzieri.

De asemenea, în anul 2011, acasă la Ștefan Bănică, respectiv într-o garsonieră, a venit o femeie brunetă, ce putea fi extrem de ușor de confundat cu Andreea Marin. Domnișoara misterioasă nu era nimeni alta decât Lavinia Pîrva, care a fost extrem de șocată de faptul că ar putea fi fotografiată, la ieșirea din imobil.

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin?

Cu ceva timp în urmă, soțul Simonei Pătruleasa, Sabin Ivanof, a făcut declarații de-a dreptul șocante cu privire la mariajul dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin. Potrivit acestuia, de fiecare dată când Andreea Marin îi răspundea lui Ștefan Bănică, cântărețul o lovea.

(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, a declarat Sabin Ivanof.

Lavinia Pîrva, surprinsă fără verighetă

De curând, actuala soție a lui Ștefan Bănică a fost surprinsă în public fără verighetă. Din această cauză, mass-media a speculat imediat că lucrurile s-au răcit între cei doi soți și că ar urma divorțul. Însă la scurt timp, bruneta a postat un mesaj acid pe contul său de Instagram, prin intermediul căruia explica situația.

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal????? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți linistiti! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! ???????????? Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a scris soția lui Ștefan Bănică.

Însă dincolo de toate acestea, nu putem să nu remarcăm cum se întâlnea Ștefan Bănică cu amantele pe vremea căsătoriei cu Andreea Marin.

Adauga un comentariu