Cancan

Divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr? Ce detaliu îi dă de gol

Publicat: 10 nov. 2020
divorț Lavinia Pîrva Ștefan Bănică
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

Lumea showbiz-ului din țara noastră e pe cale să explodeze din cauza unui divorț ce pare iminent între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Și aceasta datorită unui detaliu surprins la partenera de viață a lui Ștefan Bănică. Și cum nu iese fum fără foc, ceva-ceva tot trebuie să fie la mijloc.

Viața de familie a Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna una discretă. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre cum se desfășoară povestea lor de dragoste. Și, deci, n-au apărut niciodată zvonuri nici despre faptul că ar avea probleme, sau n-ar mai vrea să trăiască unul lângă celălalt. Acum însă există un detaliu care poate duce în zona aceasta. Lavinia Pîrva a fost suprinsă fără verighetă pe deget.

Se lasă cu divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr?

Ștefan Bănică a fost întotdeauna un bărbat care s-a ferit să ofere prea multe detalii despre viața lui personală. Și, cumva firesc, așa este și soția sa, Lavinia. De aici și surpriza pe care am avut-o în momentul în care am văzut fotografiile realizate de paparazzi Ciao.ro. În imagini se poate observa faptul că Lavinia a ieșit la plimbare cu băiețelul ei. Grijulie din fire, soția lui Ștefan Bănică nu l-a scăpat deloc din ochi pe cel mic. La fel cum și paparazzi Ciao.ro au făcut.

Și uite așa, s-a putut observa faptul că de pe degetul Laviniei Pîrva a dispărut verigheta. Cine știe, poate bijuteria nu mergea cu outfit-ul pe care vedeta l-a îmbrăcat în ziua respectivă. Asta pentru că bruneta a optat pentru o ținută albă, lejeră la care nu se potrivea niciun accesoriu. Poate, cine știe, a uitat să o pună înapoi pe deget… Însă e greu de crezut că ar fi vorba despre o ruptură între Lavinia și Ștefan Bănică Jr. Și asta pentru că n-au existat niciun fel de zvonuri pe acest subiect.

Lavinia Pîrva s-a reorientat la vreme de pandemie

În lipsa concertelor provicată de epidemia de coronavirus, mulți dintre artiștii români s-au văzut nevoiți să trăiască din economii sau chiar s-au trezit fără nicio sursă de venit. Nu este cazul și Laviniei Pârva. Soția lui Ștefan Bănică s-a orientat rapid și și-a deschis un magazin online de haine pentru femei. Astfel, Lavinia Pârva a decis că trebuie să facă ceva pentru a aduce și ea bani în casă, nu numai soțul ei.

Cum muzica nu mai este profitabilă, în această perioadă a decis să schimbe total macazul. S-a orientat spre o afacere care e și pe gustul ei, și adaptată pandemiei de coronavirus: un magazin online de haine pentru femei. Lavinia Pârva nu vinde orice haine, ci unele ale căror design a fost conceput chiar de ea.

Am ales să construiesc o linie vestimentară practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust.

Maternitatea a schimbat-o complet

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat complet după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Alexandru. Bruneta și-a pus în minte să topească cele 30 kilograme acumulate pe parcursul sarcinii și a reușit. Evident, procesul de slăbire nu a fost unul deloc ușor. Dietă echilibrată, stil de viață sănătos și foarte mult sport. Însă toate acestea au făcut-o să arate ca la 20 de ani.

Iar acum vestea unui iminent divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr pare greu de crezut deoarece cei doi păreau o familie fericită și împlinită.

Adauga un comentariu