Actualitate

Cum se înțeleg copiii Adrianei Bahmuțeanu cu logodnicul ei, George Restivan: „Au meșterit împreună prin casă”

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțeleg copiii Adrianei Bahmuțeanu cu logodnicul ei George Restivan Au meșterit împreună prin casă
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au copii din mariajele anterioare, dar nu exclud să aibă și unul împreună

Copiii Adrianei Bahmuțeanu încep să se acomodeze cu prezența lui George Restivan, logodnicul mamei lor, în viața acesteia și a lor. Totodată, Eduard și Maximus par a se fi familiarizat și cu fiul lui George Restivan, care este mai mic decât ei. Nu în ultimul rând, în urmă cu câteva zile, George Restivan și Maximus chiar au meșterit ceva împreună prin casă.

În luna iulie, Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a logodit cu George Restivan, un român stabilit în America. Atunci, cei doi au ales să facă slujba religioasă, lăsând de înțeles că vor face și nunta, în curând. Cum și Adriana, și George au copii din mariajele anterioare, recent, fosta soție a lui Silviu Prigoană a povestit cum se înțeleg cei trei băieți.

Cum se înțeleg copiii Adrianei Bahmuțeanu cu logodnicul ei

Zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a venit însoțită de logodnicul ei. George Restivan abia ce s-a întors din Statele Unite ale Americii și l-a lăsat pe fiul lui în grija vedetei. Invitați în emisiunea „La Măruță”, Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei au povestit cum se înțeleg copiii între ei. Vedeta a pierdut custodia băieților ei, iar ea are acum doar program de vizită.

„I-am cunoscut, sunt niște băieți super. Îmi place foarte mult de ei. Aștept să mă apropii, cât se poate, mai mult de ei și să petrecem timp împreună”, a spus George Restivan.
„Cu Maxi s-a apropiat. Chiar l-a pus pe Maxi să meșterească, au meșterit împreună prin casă”, a completat Adriana Bahmuțeanu.
„Mă înțeleg foarte bine cu el, îmi place de el foarte mult (n.r. – Maximus, fiul Adrianei Bahmuțeanu)”, a continuat logodnicul vedetei.

Copilul lui George s-a atașat de Adriana

De cealaltă parte, și George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, are un fiu dintr-o căsătorie anterioară. George spune că băiețelul său, Blake, se înțelege de minune cu logodnica sa și de curând chiar a petrecut câteva zile numai în grija ei, cât timp el a fost plecat în America. Din câte se pare, băiețelul nu i-a simțit lipsa tatălui său înțelegându-se de minune cu noua sa „mamă”.

„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici! Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi. Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți”, a spus George Restivan.

Logodnicul Adrianei are un băiețel, în vârstă de 10 ani, care s-a acomodat deja în București și locuiește în casa acesteia. Mai mult, Blake îi spune mamă fostei prezentatoare TV.

„Cred că a simțit nevoia să aibă o mămică și ne înțelegem foarte bine. Dacă George doarme cu el seara, spune «vreau la mami», dar el nu este gelos pe mine, mă lasă. Facem cu schimbul”, a povestit și Adriana Bahmuțeanu.

Adauga un comentariu