Cancan ultimă oră

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat: „Nu este tot timpul roz, avem și…”

Publicat: 07 apr. 2022
Oana Roman și Marius Elisei la un eveniment
Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și acum sunt foarte fericiți cu decizia luată

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu dus și întors, cu momente frumoase, dar și mai dificile. Cei doi au divorțat, apoi au decis că este mai bine să se împăce, iar acum formează din nou o familie solidă, alături de fiica lor, Isabela.

Iată ce declarație frumoasă de dragoste îi face vedeta soțului ei și ce spune despre relația dintre ei de acum!

15 iunie este o zi care are o importanță specială pentru Oana Roman și Marius Elisei și va rămâne mereu data la care și-au unit destinele, chiar dacă au divorțat.

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat

Se pare că separarea de Marius Elisei, petrecută la începutul anului trecut, după niște sărbători triste, a avut și ea rolul ei, pentru că i-a făcut pe cei doi să realizeze cât de greu le era singuri, în comparație cu momentele când formau o familie.

Anul acesta se împlinesc 8 ani de când s-au căsătorit și cu siguranță vor sărbători nu numai acest moment special, ci și pe cel al reconcilierii, care i-a adus din nou împreună, în pofida tuturor impedimentelor. Vedeta a mărturisit că, în pofida faptului că între ei mai există și neînțelegeri, se iubesc foarte mult, iar asta e tot ce contează.

„E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună. Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate.

Oana Roman a mărturisit că îl iubește foarte mult pe Marius Elisei și este convinsă că și soțul ei îi împărtășește sentimentele.

„Însă, eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim. Îl iubesc foarte mult și sunt convinsă că și el mă iubește foarte mult. La finalul zilei, asta e cel mai important. Trăgând o linie, iubirea până la urmă e mai presus. Asta e cel mai important. Nu e un clișeu ce spun acum, e realitatea pe care o trăiesc. Ce le sfătuiesc pe femei? Să dialogheze, să comunice. Dacă există iubire și sentimente adevărate, într-un cuplu, nu ai cum să nu rezolvi problemele care apar”, a mărturisit Oana Roman pentru ego.ro.
Adauga un comentariu