Cancan ultimă oră

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul lui Ștefan Bănică. Poza care explică tot

Publicat: 08 mai 2022
Andreea Marin este o femeie de succes și o mamă împlinită

Andreea Marin este o femeie de succes și o mamă împlinită. Cea supranumită Zâna Surprizelor este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, dar uneori mai arată câte ceva din ceea ce trăiește alături de cele mai dragi persoane. Recent, vedeta de televiziune a postat o poză care vorbește despre relația ei cu fiul lui Ștefan Bănică.

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin a publicat o poză de colecție pe contul ei de Instagram unde apare împreună cu fiica ei, Violeta și cu Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. Îmbrăcată lejer, cu haine sport și șapcă, vedeta de televiziune și-a arătat susținerea față de tânăr și a mers în vizită la cafeneaua pe care acesta a deschis-o recent.

Andreea a avut un mesaj foarte frumos, de susținere pentru fiul lui Ștefan Bănică. Acesta are o relație specială cu sora lui vitregă, Violeta, fiica zânei Surprizelor.

Ea a pus că este mândră de cei doi frați și le-a făcut o recomandare fanilor ei de pe Instagram, să fie curioși să treacă pragul cafenelei pe care Radu Ștefan a deschis-o recent.

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Care este relația dintre Violeta și Radu Ștefan

Fiica Andreei Marin se înțelege foarte bine cu fratele ei, Radu Ștefan. Ce doi se susțin reciproc în toate proiectele în care sunt implicați, și în general în planurile de viitor. Violeta i-a fost alături lui Radu Ștefan la deschiderea cafenelei din centrul Capitalei. Tânărul și-a dorit mult să-și împlinească acest vis, iar la evenimentul de deschidere au fost prezente, printre mulți alții, Andreea și Violeta.

Sunt foarte fericit sa va spun ca unul din visurile mele s-a împlinit anul acesta. Va astept pe toti la @the.coffeehousero pentru o cafea buna, un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco. Bulevardul Libertății nr. 4, anunța Radu Ștefan în urmă cu câteva luni.

Într-un interviu mai vechi, Violeta a declarat că fratele ei este idolul ei, persoana ei preferată și că este foarte mândru de el.
Adauga un comentariu