Cancan

Cum se înțelege Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, după ce fostul patron al lui Dinamo i-a ”suflat-o” pe Valentina Pelinel. “Nici prin cap nu-mi trecea…”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Cristian Boureanu cu Cristi Borcea după ce fostul patron al lui Dinamo i-a suflat-o pe Valentina Pelinel. Nici prin cap nu-mi trecea
Cristian Boureanu a recunoscut cum se înțelege cu Cristi Borcea, după episodul prin care a trecut cu Valentina Pelinel

Cristian Boureanu a spus recent cum se înțelege cu Cristi Borcea, după ce fostul patron al lui Dinamo s-a căsătorit cu Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a avut o relație extraconjugală cu Cristi Borcea, cu care acum formează o familie fericită și numeroasă.

Cum se înțelege Cristian Boureanu cu Cristi Borcea

După mulți ani, Cristian Boureanu a vorbit despre legătura sa actuală cu Cristi Borcea și cum a simțit trădările din trecut.

„Cu Cristi mă văd destul de des, el la sală, eu la saună, ce să fac? Cu Valentina nici măcar nu aveam copii, am mai avut eu o iubire în liceu de care m-am despărțit și am plâns ani de zile amândoi, dar aia e secretă, nu povestesc. Eu m-am trezit noaptea plângând și i-am spus (n.r. i-a spus Valentinei faptul că a visat că avea o relație cu Cristi Borcea), după care mi-am cerut scuze, dar ei aveau o relație deja.

Eu cred că noi avem niște instincte foarte bune dacă le ascultăm. Nici prin cap nu-mi trecea. Noi uităm cât de multe lucruri simțim.”, a declarat Boureanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Ce spune Cristian Boureanu despre căsnicia cu Irina

Boureanu a discutat despre perioada petrecută în căsnicia cu Irina și despre infidelitatea pe care a descoperit-o, implicându-i pe nașul său de cununie și pe soția sa. Cu toate acestea, în beneficiul fiicei lor, Ioana, Boureanu a ales să mențină o relație de prietenie cu cei doi.

„Cu Sebastian Vlădescu eram prieten foarte bun, aveam pasiuni comune, aveam chiar și businessuri, era și nașul nostru, dar am rămas prieteni și acum. După ani de zile, pentru Ioana am început să discutăm și să ne înțelegem. Am mai învățat în timp că oamenii nu sunt proprietate, nu-i putem ține cu forța, eu cred în libertatea omului de a decide. Nu mi-a fost la fel de ușor atunci, dar nu m-am gândit să mă sinucid.”, a mai spus el.

„Cea mai mare luptă a fost până în momentul în care am renunțat pur și simplu. Cred că m-am cam împăcat și cu mine în principiu, nu cred că mai sunt multe lucruri. Unul dintre cele mai mari păcate ale spovedaniei este să te învinuiești în continuare pentru păcatele pe care le-ai mărturisit. Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele, când se întâmplă lucruri grele și toți te abandonează”, a povestit el.

Totodată, Cristian Boureanu a recunoscut cum se înțelege cu Cristi Borcea, după episodul prin care a trecut cu Valentina Pelinel.

Adauga un comentariu