Cultural

Cum se înțelege Edward Sanda cu părinții săi. Artistul nu se afișează prea des împreună cu familia

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum se înțelege Edward Sanda cu părinții săi. Artistul nu se afișează prea des împreună cu familia
Când vine vorba de părinții săi, Edward Sanda este extrem de discret, însă are doar cuvinte de laudă pentru aceștia.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Edward Sanda cu părinții săi. Celebrul cântăreț are o carieră de succes în muzică și o soție superbă, însă este extrem de discret când vine vorba de părinți. Edward Sanda încearcă să își țină oamenii dragi cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Iată motivul pentru care artistul nu se afișează prea des împreună cu familia.

Cum se înțelege Edward Sanda cu părinții săi

Edward Sanda este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Artistul are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările profesionale deosebite, Edward Sanda se declară un bărbat împlinit și pe plan amoros.

Acesta are o căsnicie fericită alături de Cleopatra Stratan și se mândrește cu frumoasa lui soție. Cei doi au planuri mărețe de viitor și își doresc să aibă un copil. Când vine vorba de părinții săi, Edward Sanda este extrem de discret, însă are doar cuvinte de laudă pentru aceștia. Artistul este recunoscător față de cei care i-au dat viață și are o relație deosebită cu părinții. Nu de puține ori, Edward Sanda a postat mesaje emoționante pentru mama și tatăl lui, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

,,În fiecare zi sunt recunoscător pentru părinții pe care îi am și mă simt cel mai împlinit! (…) Frumoasa mea mămică, vreau să îți spun că ceea ce simt pentru tine în fiecare zi înseamnă mai mult decât un Te iubesc’! Îți doresc o viață lungă, senină, liniștită, fericită și cu multă sănătate!”, a fost unul dintre mesajele scrise de artist pe rețelele de socializare.

Edward Sanda se înțelege de minune cu părinții săi, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Cleopatra Stratan.

Ce spune artistul despre participarea sa la America Express 2024

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se află pe lista concurenților de la America Express 2024. Cei doi au acceptat marea provocare și vor lua parte la aventura vieții lor. Aceștia sunt încrezători că vor face față tuturor probelor și își vor testa limitele. Cleopatra Stratan a împărtășit cu fanii din mediul online vestea că va participa la faimosul show de televiziune împreună cu soțul ei.

,,Suntem nebuni, dar într-un sens bun. Când accepți o provocare ca și asta, pentru că am fost de acord să ieșim din zona de confort, noi neavând complexe, nici unul față de celălalt și față de cameră, am zis de ce nu, nu avem nimic de pierdut. Ne dorim o experiență ca și asta. O să ne creștem și noi relația mai mult.”, a declarat Cleopatra Stratan.

La rândul său, Edward Sanda este încântat că va intra în competiția America Express 2024 și își dorește să cucerească publicul din fața micilor ecrane.

Edward Sanda se bucură din plin de celebritate și de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de familia sa. Artistul are o căsnicie frumoasă și se mândrește cu părinții săi, care îl susțin mereu. Soțul Cleopatrei Stratan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit.

Comentarii
Adauga un comentariu