Cancan

Cum se înțelege Ileana Lazariuc cu cei doi copii ai săi. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un milionar celebru

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Ileana Lazariuc cu cei doi copii ai săi. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un milionar celebru
Ileana Lazariuc se mândrește cu cei doi copii ai săi și își asumă rolul de mamă singură.

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Ileana Lazariuc cu cei doi copii ai săi. Actrița s-a despărțit de tatăl băieților săi, nimeni altul decât Ion Ion Țiriac, iar în prezent își asumă rolul de mamă singură. După divorțul de fostul partener de viață, Ileana Lazariuc a evitat să se mai afișeze în compania altui bărbat în spațiul public. Cu toate acestea, de ceva timp circulă zvonuri că frumoasa actriță iubește din nou. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un milionar celebru.

Cum se înțelege Ileana Lazariuc cu cei doi copii ai săi

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și a trecut print-un mariaj eșuat. Actrița s-a despărțit de Ion Ion Țiriac, cu care are doi băieți, pe Alexandru și Nicholas. Ileana Lazariuc și fostul soț păstrează legătura de dragul copiilor.

Ileana Lazariuc are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Actrița se dedică celor doi băieți ai săi cu care are o relație extrem de apropiată.

În ultima vreme, au apărut zvonuri că frumoasa Ileana Lazariuc ar avea o relație cu milionarul Matei Stratan. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în spațiul public, iar mulți au considerat că aceștia trăiesc pe ascuns o poveste de dragoste. În pofida zvonurilor care circulă în spațiul public, Ileana Lazariuc și Matei Stratan nu au dorit să vorbească despre presupusa lor idilă.

Actrița este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, dar face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Și frumoasa prezentatoare tv Ilinca Vandici se bucură din plin de succes, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. Vedeta a avut parte de multe momente grele în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

Ce spune vedeta despre presupusa relație cu Matei Stratan

Ileana Lazariuc și milionarul Matei Stratan au fost surprinși de mai multe ori împreună în spațiul public. Aceștia au devenit extrem de apropiați în ultima vreme, iar fanii celor doi bănuiesc că formează un cuplu. Ileana Lazariuc și presupusul ei iubit nu au dorit să vorbească despre zvonurile apărute în lumea mondenă. Un prieten de-al celebrului om de afaceri a oferit câteva detalii surprinzătoare despre legătura dintre cei doi.

„Încă nu se poate vorbi despre o relație. Matei și Ileana s-au văzut doar de câteva ori. Matei este foarte precaut după ce a fost cu Mădălina Ghenea. Sunt doar într-o perioadă de tatonare. El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii și este foarte atent în alegerea viitoarei partenere. Lui Matei nu-i plac relațiile scurte.”, a declarat un prieten de-al lui Matei Stratan.

Ileana Lazariuc se mândrește cu cei doi copii ai săi și își asumă rolul de mamă singură. Actrița păstrează legătura cu fostul soț de dragul copiilor și este extrem de discretă când vine vorba de viața ei amoroasă. Vedeta a fost surprinsă alături de Matei Stratan, însă nu a dorit să dezvăluie dacă are sau nu o relație cu celebrul om de afaceri.

Adauga un comentariu