Cultural

Ileana Lazariuc, apariții surprinzătoare pe Instagram. Frumoasa vedetă se iubește cu un bărbat celebru din România

Publicat: 26 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ileana Lazariuc apariții surprinzătoare pe Instagram. Frumoasa vedetă se iubește cu un bărbat celebru din România
Ileana Lazariuc arată spectaculos la vârsta de 40 de ani și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe.

Ileana Lazariuc și-a uimit din nou fanii cu apariții surprinzătoare pe Instagram. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 40 de ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Dincolo de succesul pe plan profesional, Ileana Lazariuc radiază de fericire și în viața privată. Frumoasa vedetă se iubește cu un bărbat celebru din România.

Ileana Lazariuc, apariții surprinzătoare pe Instagram

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai apreciate și discrete vedete din România. Actrița face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și se bucură din plin de celebritate. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe.

Când vine vorba de planul amoros, Ileana Lazariuc este rezervată în declarații. Aceasta s-a despărțit de fostul soț, Ion Ion Țiriac, cu care are doi copii superbi. Îndrăgita vedetă nu s-a afișat în ultima vreme alături de un alt bărbat, însă recent a fost surprinsă în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an, dar s-au ferit de ochii publicului. Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți de câteva ori în ipostaze tandre, fapt care a confirmat că au o relație. Fiica Anastasiei Lazariuc și faimosul om de afaceri nu au dorit să ofere prea multe detalii despre povestea lor de iubire, dorind să păstreze deocamdată discreția.

Ileana Lazariuc se bucură din plin de viață alături de noul iubit și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Valentina Pelinel. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice uluitoare și face furori pe rețelele de socializare.

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei vedete

Ileana Lazariuc se iubește de un an cu celebrul om de afaceri Matei Stratan. Aceștia și-au ascuns relația de iubire, însă recent au fost surprinși în ipostaze romantice. Milionarul a avut o relație cu Mădălina Ghenea, cu care are o fetiță superbă. După despărțire, acesta și-a găsit fericirea alături de nimeni alta decât Ileana Lazariuc.

Matei Stratan este o prezență discretă în spațiul public, însă are un succes impresionant în carieră. Acesta deține o avere uluitoare și se bucură din plin de viața de lux pe care o duce.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică.

Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.”, a declarat milionarul.

Ileana Lazariuc arată spectaculos la vârsta de 40 de ani și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe. Vedeta iubește din nou și se declară o femeie împlinită în viața privată.

Adauga un comentariu