Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț. Celebra prezentatoare se confruntă cu probleme grave de sănătate

Cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț. Celebra prezentatoare se confruntă cu probleme grave de sănătate

21 feb. 2023, 09:39,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț. Îndrăgita prezentatoare de știri de la Prima Tv a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros, iar în prezent se dedică fiicei sale de care este tare mândră. Livia Graur a trecut în ultima perioadă prin momente dificile în viața privată. Celebra prezentatoare se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Cum se înțelege Livia Graur cu fostul soț

Livia Graur este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrista a divorțat după 13 ani de căsnicie și 20 de ani de relație, iar vestea separării definitive de tatăl copilului ei i-a șocat pe mulți. Livia Graur s-a despărțit în mare secret de soțul ei și nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. În prezent, vedeta se dedică fiicei sale, Renata, și păstrează legătura cu fostul soț de dragul micuței.

„Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate, pentru ca avem un copil de crescut! (…) Am făcut pasul acesta numai după ce am fost împăcată cu mine în primul rând și după ce mi-am dat seama de ceea ce voiam eu, de fapt, să fac. Au fost ani frumoși, dar se întâmplă și astfel de situații, iar drumurile se despart, inevitabil.

Orice s-ar fi întâmplat între mine și fostul meu soț, Renata este fiica amândurora. Așa că, pentru ea, trebuie să existe o relație civilizată, așa cum se practică în lumea civilizată. Orice are legătură cu Renata este subiect comun și este tratat ca atare.”, a declarat aceasta.

Livia Graur a trecut peste momentele grele din plan amoros și în prezent se dedică profesiei și fiicei sale. O altă vedetă greu încercată de soartă este Bianca Brad. Aceasta ascunde o poveste de viață dureroasă, dar acum se declară o femeie împlinită la vârsta de 55 de ani. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Geanina Lungu. Aceasta are o familie superbă și se mândrește cu soțul și fiul ei.

Ce spune vedeta despre problemele sale de sănătate

Livia Graur a dezvăluit recent că a primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor. Știrista a slăbit foarte mult, iar acum este la o cură de îngrășare. Vedeta a recunoscut că s-a speriat atunci când s-a urcat pe cântar. Aceasta a precizat că nu a fost niciodată atât de slabă.

„În ultimii doi ani, nu știu să spun exact din ce cauză, sau poate sunt mai multe, slăbisem destul de mult. În sensul că și hainele mărimea XS îmi erau cam largi. Dincolo de asta, nici eu nu mă simțeam extraordinar. Așa că am luat decizia că trebuie să fac ceva în sensul acesta. Niciodată nu am fost altfel decât slabă, de când mă știu, însă parcă era un pic prea mult.

Și am știut că dacă vreau să pun câteva kilograme în plus, dar care să nu se depună la întâmplare, trebuie să fac și sport susținut în același timp. Poate să pară ciudat pentru mulți, însă mie expresia vai, dar parcă te-ai mai îngrășat puțin’ mi se pare un compliment.”, a declarat vedeta.

Livia Graur a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul fiicei lor. Cei doi s-au despărțit după un mariaj de 13 ani. Prezentatoarea de știri se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *