BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum se obțin drepturile de asistență socială? Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Socială, explică la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 10 ian. 2021

Luni, 11 ianuarie 2021, ora 11:00, in studioul BZI LIVE va fi prezentă Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Iași, pentru a discuta despre activitatea serviciului pe care îl coordonează. Invitata Roxanei Caraiman va prezenta proiectele în care a fost implicată Direcția de Asistență Socială în anul ce a trecut, planurile pentru anul in curs și eforturile depuse de angajați pentru a le fi sprijin celor care se afla într-un impas si au nevoie de speranță în vieților lor. Asistența socială este un domeniu esențial pentru o societate în care există multe probleme sociale insuficient rezolvate iar Luminița Munteanu va discuta și despre cadrul legislativ care să îi permită profesionistului din domeniu să acționeze pe mai multe planuri pentru a-i ajuta cu adevărat pe oamenii aflați în situații limită.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu