BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum se rezolvă problemele cu traficul sufocant din municipiu? Radu Botez, consilierul primarului Iasului, va prezenta toate aspectele privind lucrarile in infrastructura rutiera, numai la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 15 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O noua editie de interes pentru toti iesenii numai la BZI LIVE. Luni, 16 august 2021, cu incepere de la ora 13.00, in platoul emisiunii va fi prezent Radu Botez, consilierul primarului municipiului Iasi. Radu Botez va prezenta detalii legate de traficul din municipiu, despre proiectele demarate de municipalitate in ceea ce priveste arterele din oras, dar si alte detalii referitoare la chestiuni ce tin de circulatia rutier`. In plus, acesta va arata si care sunt solutiile in ceea ce priveste traficul din zona Bucium, sufocat din cauza lucrarilor la reteua de termoficare,ultimele schimbari luate de Comisia de Circulatie si nu numai.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu