Actualitate

Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se simte marele actor Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Medicul Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic, spunând că a luat o decizie bună să vină la București

Florin Piersic pare a fi trecut peste ce a fost mai greu. Medicul Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic, spunând că a luat o decizie bună să vină la București.

Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic

Medicul Monica Pop are speranțe foarte mari în cazul lui Florin Piersic pentru că medicii au lucrat „absolut extraordinar”. Potrivit ei, dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie înseamnă că e bine. Crede că, în curând, va fi din nou pe scenă.

„Sper din suflet să depășească situația… Am văzut că se discuta undeva că era bine să fie într-un spital dotat cu de toate. Păi Municipalul e cu de toate? Dar trebuie să ai și încredere. Peste tot sunt medici buni, dar dacă el a vrut aici, așa s-a făcut. Și dacă e vorba de afecțiuni infecțioase, categoric Spitalul Matei Balș este în frunte”, a spus Monica Pop.

Celebrul medic oftalmolog a precizat că a apreciat dorința actorului de a fi transferat într-un spital din București.

„Să știți că în cazuri de genul acesta bolnavul este suveran. Ce vrea bolnavul asta se face, nu poți să îi impui. Și problema se pune așa: el are o parte de familie aici. Acesta este un aspect și în al doilea rând, dacă el are încredere într-un medic poate să meargă și la Baia Mare, dacă vrea. E firesc așa”, a mai spus medicul.

Medicul Monica Pop a felicitat cadrul medical din Cluj-Napoca care l-a operat pe marele actor, despre care a spus că este un doctor adevărat.

Referitor la scoaterea stimulatorului, Monica Pop afirmă că sunt puțini medici care fac așa ceva. Potrivit spuselor sale, de multe ori, medicii nu își doresc personalități pe masa de operație din cauza presiunii mediatice. Totuși, marele actor a fost „tratat extraordinar de bine”.

„De felicitat medicii de la Cluj, în primul rând, și anesteziștii. Ca să ții în viață o persoană atâtea ore, este extraordinar! Nu mai vorbim de calibrul mediatic. Niciun doctor din lume nu se bucură să aibă personalități pe masă, pentru că e foarte greu și psihic… Deci, nu a vorbit nimeni despre anesteziști, care l-au ținut în viață, să poată lucra chirurgii. Ore întregi…”, a menționat medicul.

Monica Pop: „Florin Piersic este un om puternic“

Medicul oftalmolog a mai spus că Florin Piersic este un om puternic și va trece peste această perioadă grea.

„Maestrul Piersic este un om puternic. A reușit să depășească ce a fost mai greu, având în vedere că e o persoană cu stimulator cardiac de 15 ani, iar intervenție la picior este de cinci ani. În timpul septicemiei, toate organele sunt în suferință. Am aflat ce patologii încărcate are, boli extrem de serioase. Are stimulator cardiac de 15 ani și operație la picior de cinci ani. Și infecția aceea, și vă dați seama că toate organele sunt în suferință în situația aceasta. Dar, asta înseamnă septicemie. Dar eu cred că va depăși situația, dacă până acum a rezistat… Am stat cu sufletul la gură pentru operația ortopedică, e acolo un manager nou, este profesorul Stoica, un medic de primă mână la chirurgie ortopedică din țară”, a mai zis Monica Pop, care a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic.

Adauga un comentariu