Cancan ultimă oră

Cum se va îmbrăca Adelina Pestriţu la gala E! People’s Choice Awards 2019 din America

Publicat: 09 nov. 2019

Adelina Pestriţu ne va reprezenta la gala E! People’s Choice Awards 2019, care va avea loc pe 11 noiembrie, în America. Bruneta a plecat ieri din România, emoţionată pentru performanţa ei. Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019. Ea este urmărită de pe contul oficial de Instagram de peste 1,2 milioane de persoane şi pe Youtube cu 140.000 de abonaţi.

În calitate de „Best Romanian Influencer“, Adelina va participa la gala internaţională E! People’s Choice Awards. Gala va avea loc în America, la Santa Monica Los Angeles. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României. este vorba despre Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Adelina se află pe lista câştigătorilor ediţiei din 2019 a E! People’s Choice Awards alături de nume mari. Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” award. Și P!nk, care va pleca acasă cu trofeul “People’s Champion Award”. Pentru acest eveniment, bruneta s-a pregătit din timp şi a avut grijă să-şi facă o ţinută de top.

„Am plecat spre America!!! Cu un bagaj plin cu emoţii, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soţ nerăbdător să-şi vadă soţia premiată pe Covorul Roşu la E! People’s Choice Awards , un dor nebun de Zeny şi începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranţă în România, aici unde îi este locul, pentru că aici sunteti voi, câştigătorii mei!”, şi-a anunţat Adelina Pestriţu fanii de pe reţelele sociale.loading...

Adauga un comentariu