Cancan

Cum și-a cunoscut Adela Pârvu, actualul soț? De ce a părăsit vedeta emisiunea „Visuri la Cheie'”

Publicat: 26 mai 2022
Adela Parvu zambind in timp ce se uita spre camera foto
Cu toate că, Adela Pârvu a divorțat de fostul soț după un mariaj de lungă durată, acum vedeta este mai fericită ca oricând

După ce a divorțat, Adela Pârvu și-a cunoscut actualul soț pe o platformă de dating. Aceasta a fost încurajată chiar de cei doi fii ai săi să se înscrie. Arhitectul a făcut parte timp de cinci ani din echipa „Visuri la cheie'”, dar a decis să părăsească emisiunea. 

În momentul de față, vedeta lucrează tot în domeniul amenajărilor interioare, pentru persoanele fizice. Adela a ales să se ocupe mai mult de proiectele personale și să lase pentru o vreme expunerea pe micile ecrane.

Cum și-a cunoscut Adela Pârvu, actualul soț?

Adela Pârvu este unul dintre ce mai cunoscuți designeri de interior. Aceasta a fost căsătorită pentru aproape două decenii, însă în cele din urmă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că au împreună doi copii, vedeta a declarat că a divorțat și pentru a le da un exemplu fiilor săi. Mai mult de atât, Adela Pârvu a mai menționat faptul că a făcut psihanaliză pentru a înțelege de ce viața sa personală nu este una frumoasă.

„Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți. Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză.”, a declarat Adela Pârvu.

Anul trecut, vedeta s-a recăsătorit. Cei doi au făcut pasul cel mare la starea civilă, după doar două luni de relație. Pe actualul soț, vedeta l-a întâlnit pe un site de matrimoniale. Aceasta a fost încurajată de către cei doi fii săi să se înscrie pe platformă pentru a-și găsi un partener de viață. Arhitectul a precizat că primul ce i-a scris, a fost chiar Bogdan, actualul său soț. Adela a recunoscut că a fost cucerită de simțul umorului său, iar peste trei săptămâni, bărbatul a cerut-o în căsătorie. Pentru a doua oară mireasă, a fost și Emilia Ghinescu în vârstă de 43 ani.

 De ce a părăsit vedeta emisiunea „Visuri la Cheie'”

Timp de cinci sezoane, Adela Pârvu a fost prezentă în emisiunea „Visuri la cheie'”. Odată cu ea, a plecat și Ciprian Vlaicu. Cei doi au fost înlocuiți de Alina Vîlcu și Omid Ghannadi. În cadrul emisiunii, vedeta era persoana ce venea cu ideile creative în materie de amenajări interioare. Vedeta a precizat că a ales să părăsească emisiunea din cauza faptului că celelalte proiecte ale sale erau lăsate pe planul doi. Vedeta a mai precizat că emisiunea a fost un vis împlinit și i-a oferit o experiență extraordinară. Mai mult de atât, Adela a mărturisit că și-a dedicat tot timpul emisiunii.

„La televizor totul se derulează pe repede înainte și episoadele par că se termină nedrept de rapid. Dar pe repede înainte am trăit și eu în ultimii cinci ani de zile, pentru că, an de an, încă de la începutul acestui proiect, emisiunea a fost întotdeauna prioritatea mea. Pe parcursul celor cinci sezoane „Visuri la cheie, am fost devotată acestui proiect atât emoțional, cât și profesional, i-am alocat tot timpul, energia și creativitatea mea și am lăsat pe plan secund toate celelalte proiecte”, a declarat Adela Pârvu.

Cu toate că, Adela Pârvu a divorțat de fostul soț după un mariaj de lungă durată, acum vedeta este mai fericită ca oricând. Arhitectul și-a găsit un nou partener de viață lângă care se simte împlinită. Pe plan personal, și Liza Sabău ce își ține vârsta ascunsă este foarte bucuroasă, de curând devenind mamă.
Adauga un comentariu