Cancan

Liza Sabău își ține vârsta ascunsă. Vedeta a devenit mamă în urmă cu trei luni 

Publicat: 24 mai 2022
Liza Sabau stand pe o banca cu picioarele incrucisate
Cu toate că nu vrea să își spună vârsta, Liza Sabău va avea mereu o personalitate tânără, plină de energie și veselă

Liza Sabău își ține vârsta ascunsă, vedeta preferând să nu facă informația publică. Aceasta are o carieră impresionată în lumea jurnalismului, având o experiență de 15 ani. De-a lungul carierei sale a fost producător, reporter și prezentator. Plină de energie și jovială, Liza s-a făcut remarcată prin personalitatea sa. 

Din luna februarie, tânăra a devenit mămica unei fetițe superbe. Vedeta se bucură de prezența celei mici, împărtășind cu urmăritorii săi de pe Instagram fiecare moment. Totodată, și Cristina Cioran în vârstă de 44 ani, își ține la curent fanii pe platforma de socializare cu privire la cel mic.

Liza Sabău își ține vârsta ascunsă

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Liza Sabău vedeta își ține vârsta ascunsă. Cu toate că pare o puștoaică, vedeta are o experiență în televiziune de 15 ani. Acesteia îi place să călătorească în locuri exotice și speră ca și la 50 ani să rămână la fel de activă și plină de viață. Tânăra a declarat că toate informațiile despre showbiz le ia de pe Instagram. Liza a menționat că pentru ea platforma este cea mai credibilă cu putință deoarece celebritățile interacționează foarte mult cu urmăritorii lor prin intermediul acesteia.

Liza Sabău este o tânără pasionată de televiziune. Aceasta a colaborat cu mai multe trust-uri de-a lungul timpului. Tânăra a lucrat ca producător și reporter pentru Pro TV timp de doi ani, apoi a fost în echipa TVR pentru aproape șase ani. Liza a colaborat și cu cei de la UTV, iar pentru o perioadă lungă de timp vocea sa a fost auzită și la Virgin Radio. Din 2021, vedeta a acceptat o colaborare cu cei de la PRO FM. Vedeta a plecat împreună cu Gabriel Fereșteanu, cel mai bun prieten al său pentru a prezenta o nouă emisiune în același ton vesel. 

„M-am simţit iubită din prima zi în care am păşit aici, iar vorba care spune că acolo unde eşti iubit, creşti cel mai mult este adevărată. Staţi numai să auziţi ce demenţă facem! PROFM e locul în care nebunia dintre doi cei mai buni prieteni care cred în curajul de a fi cine eşti tu cu adevărat, chiar dacă eşti diferit, va merge mai departe. Fie că eşti artist sau om obişnuit. Dau cu love!”,  declarat Liza Sabău.

În ceea ce privește educația sa, tânăra a absolvit Universitatea din București, specializarea limbi străine în 2009. Ulterior, Liza a ales drumul către jurnalism și a absolvit Universitatea „Hyperion” din București în 2012, specializarea Jurnalism, radio și televiziune. 

Liza Sabău a devenit mamă

În ceea ce privește viața personală, vedeta are o relație cu Aniel Spireanu. Cei doi par că se înțeleg foarte bine, iar de curând Liza a devenit și mamă. În urmă cu două luni, vedeta a scris pe pagina sa de Instagram „BRB! Nasc”. Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă cu doi ochi albaștri foarte frumoși. Având în vedere personalitatea vedetei, aceasta va fi o mamă plină de energie și pusă pe șotii. Liza a menționat că mereu i-a plăcut să interacționeze cu oamenii din jurul său și a avut o fire mai jovială. Fapt pentru care, fetița sa va avea mereu parte de un partener de joacă.

„Sunt ca un titirez. În liceu mă trezeam şi mergeam mai devreme la şcoala cu cel puţin 30 de minute doar pentru a bea cafeaua împreună cu prietenele mele cele mai bune. Ador diminețile. Îmi fac o omletă, îmi savurez cafeaua, ascult muzică în căști și, la plecare, musai îi dau un pupic prietenului meu”, a declarat Liza Sabău.

Cu toate că nu vrea să își spună vârsta, Liza Sabău va avea mereu o personalitate tânără, plină de energie și veselă. Aceasta se simtă împlinită, având parte de o fetiță minunată și de o carieră înfloritoare. Să devină mămică, urmează și Alice Cavaleru ce a făcut un pictorial provocator alături de iubitul său pe Instagram.
Adauga un comentariu