Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția? Cei doi au o poveste de dragoste surprinzătoare

Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția? Cei doi au o poveste de dragoste surprinzătoare

09 iul. 2022, 10:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ultima perioadă din viața lui Daniel Onoriu a fost una extrem de grea. În urma unei operații de micșorare a stomacului, realizată în Turcia, pilotul a stat mult timp în comă, șansele de supraviețuire în cazul său fiind minime.

Însă, o minune s-a întâmplat, iar după mai bine de 100 de zile petrecute pe patul de spital, Onoriu s-a reîntors în sânul familiei, iar acum, la patru luni de la externare, este gata să se lanseze în afaceri.

Dar nu despre viața sa profesională este vorba acum, ci despre cea personală. De ani buni, fostul pilot de raliuri formează o familie alături de Izabela Onoriu, femeia care i-a fost neîncetat alături în cea mai grea perioadă a vieții sale.

Trecând cu bine peste cumpăna care putea să-i ia viața, acum, în cadrul unei emisiuni, Daniel Onoriu s-a reîntors în timp și a rememorat începutul poveștii de iubire dintre el și Izabela.

Se pare că dragostea la prima vedere există, cel puțin asta o demonstrează spusele fostului sportiv. El mărturisește că tachinările și cunoașterea cu cea care astăzi îi este soție au început pe Facebook.

Ulterior, cei doi au ajuns să se cunoască și față în față, moment în care Daniel Onoriu a fost vrăjit de frumusețea partenerei sale.

Însă, totul a fost reciproc, căci, subliniază el, la scurt timp au ajuns să fie soț și soție.

Nici bine nu au trecut două săptămâni de la prima masă luată la restaurant, căci Daniel și Izabela au ajuns să își jure iubire veșnică și de atunci nimeni și nimic nu i-a mai despărțit.

Dar binele în viața lui Onoriu a venit abia după ce, inițial, a mai dat o șansă iubirii, fiind, din păcate, țepuit de cea pe care pusese ochii.

„Am văzut-o pe Facebook, dăi vrăjeala, ce faci, nu știu ce și gata. Înainte să mă văd cu ea m-am văzut cu una care m-a și țepuit. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate! Ne-am dus la un restaurant și după două săptămâni mi-a devenit soție”, a povestit Daniel Onoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *