Magazin

Cum stii daca ti s-au facut FARMECE si cum le poti DEZLEGA

Publicat: 09 feb. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum stii daca ti s-au facut FARMECE si cum le poti DEZLEGA
1

Orice om obisnuit este imposibil sa nu fi auzit macar o data o poveste sau sa nu fi citit ceva, undeva, despre farmece si raul pe care acestea il fac persoanelor asupra carora sunt aruncate. Potrivit unora, farmecele si cei care le fac exista intr-adevar, pentru ceilalti acestea sunt baliverne, povesti de adormit copiii. Baliverne sau nu, pe internet exista niste explicatii pentru cei interesati de acest subiect, date chiar de oamenii bisericii.

Farmecele sunt de mai multe feluri. Farmecele se fac pentru a destrama o familie, pentru a desparti un cuplu, pentru ca un anumit cuplu sa nu poata avea copii sau pur si simplu pentru ca persoana respectiva sa se imbolnaveasca, scrie romaniatv.net.

„În mod obisnuit, simptomele pe care le prezinta oamenii suferinzi din pricina magiei sunt urmatoarele: dureri groaznice de cap, fie in spatele capului, fie la frunte, fie intre ochi. Palpitatii, amortelile inimii, mainilor sau extremitatilor de jos, nemultumiri in familie pentru lucruri neinsemnate, sa nu poata sta omul in casa lui, sa aiba capul greu, sa fie indispus, sa leneveasca, sa nu vrea sa gateasca sau sa curete casa, sa simta ca il sugruma ceva de gat, sa simta o greutate pe piept, sa simta ca ceva umbla in trupul lui cu mare viteza, sa se imbolnaveasca si sa sufere in timp ce medicii nu-i gasesc nimic, sa aiba neputinte trupesti, in timp ce mananca normal sa piarda din greutate, sa aiba temeri, sa sufere de melancolie, etc. Acestea sunt cateva dintre simptomele din care cel caruia i-au fost facute vraji poate sa inteleaga daca l-au atins”, scrie Nectarie Moulatsioti in cartea „Despre Farmece si cum pot fi ele dezlegate”.

Citeste si: Vedete urmarite de blesteme. Coincidente bizare care le-au schimbat viata!

Simptome pentru cei care au farmece
Simptomele prezentate de arhimandritul Nectarie nu trebuie considerate efecte precise ale farmecelor. „Daca cineva are capul greu sau daca simte o apasare pe piept nu trebuie sa se gandeasca imediat ca i s-au facut farmece. Tot asa cum unii nu vor sa creada nici in ruptul capului ca li s-au facut farmece (desi gasesc pe pragul usii diferite urme–broaste moarte sau alte semne), tot asa altii sunt obsedati ca li s-au facut farmece, si confunda starile de oboseala, sau rau fizic, cu manifestari ale farmecelor. Numai preotii care pastreaza dreapta-credinta sunt in masura sa spuna daca cineva este sau nu sub influenta farmecelor (ceilalti preoti, care deschid cartea sau fac alte practici magice, incearca sa convinga oamenii ca au farmece numai pentru a-si mari numarul de clienti)”, scrie prosistemhaha.wordpress.com.

Cine dezleaga farmecele
Singurul mijloc de desfacere a vrajilor si de vindecare a demonizarii este intoarcerea noastra sincera la Hristos, prin spovedanie, pocainta, sfanta impartasanie si toate cele pe care le recomanda preotii bisericii lui Hrisots.

„Nu te amagi, crestine, iti spun ca nici lupul nu devine vreodata oaie, conform zicatorii, nici diavolul nu devine vreodata doctor si mai usor ar putea sa inghete focul si sa arda zapada decat sa vindece cu adevarat diavolul, deoarece este intotdeauna neputincios. Si daca am presupune ca ar putea sa te vindece trebuie sa cunosti ca nu vrea aceasta deoarece sanatatea omului este un lucru bun, ori diavolul uraste intotdeauna cele bune, de aceea se numeste urator de bine”, spunea Sfantul Nicodim Aghioritul.

Citeste si: Toti AU INGHETAT cand au vazut CE A NASCUT! „E un BLESTEM”

Cum se dezleaga farmecele
Cei carora preotul le-a descoperit ca au farmece facute nu trebuie sa mearga la descantator, vrajitor sau ghicitor, etc., deoarece situatia se va inrautati. Dezlegarea de farmece se face prin:

– Spovedanie curata si generala din anii copilariei pana in prezent.
– Spovedanie la fiecare 40–50 de zile sau de fiecare data cand se ingreuneaza sufletul.
– Sa va impartasiti cat de des se poate, daca va ingaduie duhovnicul.
– Sa mergeti in mod obligatoriu in fiecare duminica la Biserica
– În fiecare dimineata veti manca putina anafura si veti bea agheasma.
– Veti posti miercurile, vinerile si marile posturi de peste an.
– Sa faceti in casa dumneavoastra sfestanie si sa se citeasca dezlegarile Marelui Vasile.
– Sa stropiti zilnic cu aceasta agheasma toata casa dumneavoastra.
– Sa faceti dimineata si seara rugaciuni.
– Sa tamaiati in fiecare zi si sa aprindeti candela.
– Sa cititi zilnic un capitol din Noul Testament.
– Sa-i iertati din inima pe cei care v-au facut vrajile si v-au distrus.

Adauga un comentariu