BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum te poate ajuta avocatul în procesul de adopție? Nu rata interviul BZI LIVE cu avocata Gabriela Lupșan, Doctor în Drept – FOTO

Publicat: 05 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 06 aprilie 2021, începând cu ora 13:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE de interes. Invitată în cadrul emisiunii este Gabriela Lupșan, Doctor în Drept și avocat în cadrul Baroului Iași, pentru a discuta despre noile proceduri de adopție ce au fost simplificate pentru cei care își doresc să devină părinți. Avocata va prezenta pașii ce trebuie urmați în cazul adopției unui copil în România, criteriile îndeplinite de viitorii părinți, categoriile de persoane care nu pot adopta, finalizarea procesului de adopție și cum te poate ajuta avocatul în acest demers. De asemenea, invitata Roxanei Caraiman va vorbi despre adopția internațională, procedura adopției majorului și adopția copilului soțului sau al soției.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu