Educatie intima

Cum te pregatesti inainte sa faci sex anal

Publicat: 03 aug. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum te pregatesti inainte sa faci sex anal
7

Sexul anal mereu a ridicat semne de întrebare, mai ales din punctul de vedere al igienei. Cum presupune introducerea penisului în anus, este normal sa te îngrijorezi de anumite aspecte, înainte sa faci sex anal.

Igiena anala este foarte importanta în general, nu doar atunci când vrei sa faci sex anal. De obicei, un dus mai minutios ar fi de ajuns, însa nu te angaja în acest act sexual imediat dupa ce ai fost la toaleta sau nu când simti ca ar trebui sa mergi.

Daca totusi vrei sa mergi mai departe si sa îti faci clisma înainte de a face sex anal, iata cum ai putea proceda:

Poti cumpara un aparat compact pentru clisma – sau un irigator – de la farmacie si îti poti face clisma în intimitatea locuintei tale. Aparatul ar trebui sa aiba o punga în care pui apa calduta cu care te vei curata (atentie, daca folosesti apa de la chiuveta, fierbe-o înainte), un furtun subtire si un capat pe care îl vei introduce în rect, dupa ce l-ai lubrifiat bine.

 

Ideal este sa stai într-o pozitie cât mai comoda, întinsa pe spate sau pe partea dreapta. Dupa ce ai introdus furtunul si esti sigura ca nu va iesi în timpul procesului, poti începe sa apesi încet pe punguta clismei, pâna simti ca lichidul caldut intra în colon.

Senzatia nu este una dintre cele mai placute, însa încearca sa retii lichidul în colon cel putin 10 minute, însa fara sa te fortezi, apoi poti elimina lichidul. Asteapta cel putin o ora si jumatate dupa ce ti-ai facut clisma, înainte de a merge în dormitor cu iubitul.

Nu uita! Când faci sex anal, foloseste prezervativ si schimba-l înainte de a trece la penetrarea vaginala.

Unica.ro

Adauga un comentariu