BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum trecem peste o stare de panică, spaimă, mai ales în această perioadă în care frica a cuprins omenirea. Părintele Calistrat ne învață ce să facem, urmărindu-l la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 29 apr. 2020

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, se alătură, din nou, ca în fiecare joi, echipei din studioul BZI LIVE pentru a fi alături de credincioși și nu numai. BZI LIVE nu a suspendat emisiunile pe perioada pandemiei tocmai pentru a da posibilitatea urmăritorilor noștri să se întâlnească cu părintele Calistrat on line, dar și cu invitați din alte domeniu cum ar fi sănătate, învățământ.

Joi, 30 aprilie 2020, de la ora 12.30, părintele Calistrat Chifan va fi prezent în studioul BZI LIVE și ne va învăța cum să trecem, în această perioadă grea pentru întreaga planetă, peste o spaimă, un atac de panică, o stare de criză emoțională, etc. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va oferi sfaturi prețioase și va încerca să răspundă la toate întrebările urmăritorilor.

Cititorii nostri pot adresa întrebari părintelui Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu