Cancan ultimă oră

Cum vrea Pepe să se răzbune pe Raluca? Ce propunerea i-ar fi făcut acesta

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum vrea Pepe să se răzbune pe Raluca Ce propunerea i-ar fi făcut acesta
Pepe și Raluca Pastramă

După opt ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, iar, acum, noi detalii ies la iveală. În momentul în care a făcut anunțul divorțului dintre el și Raluca Pastramă, Pepe spunea că despărțirea va avea loc în termeni amiabili. Din păcate, însă, după ce bruneta a cerut un ordin de restricție împotriva artistului, lucrurile au luat o turnură urâtă.

Artistul i-a spus Ralucăi că nu va mai da publicității detalii picante despre ea și noul bărbat din viața sa, însă cu o condiție. Pepe vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu bruneta. Bruneta nu a fost de acord cu propunerea făcută de Pepe și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru cele două fetițe ale sale, în ciuda faptului că fostul ei soț ar vrea să se răzbune pe ea.

“Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot “dosarul”, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați ai latino-lover-ului, pentru playtech.ro.

Pepe și Raluca, partaj de 1.500.000 de euro

Conform surselor noastre, cei doi (încă) soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Adauga un comentariu