Actualitate

Cuplu nou la Survivor România 2022. Cum s-au dat de gol cei doi Războinici

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cuplu nou la Survivor România 2022. Cum s-au dat de gol cei doi Războinici
Alexandra Duli de la Survivor pare să simtă fluturi în stomac datorită lui Alex Delea

La prima vedere pare să se formeze un cuplu nou la Survivor România 2022 și nu este vorba de tabăra Faimoșilor cum s-ar putea crede. Protagoniștii potențialei relații ar fi doi dintre Războinici, existând mai multe semne în acest sens. Așadar, din ce în ce mai des cei doi au dat de înțeles că ar putea fi mai mult decât colegi de trib la Survivor România 2022.

Toate ca toate, dar în curând am putea fi martorii unei idile ce s-a legat între doi coechipieri la Survivor România 2022. Și după ce în urmă cu o săptămână s-a vorbit că faimoşii Otilia Bilionera şi TJ Miles par suspect de apropiaţi, acum se întâmplă gesturi pline de tandrețe și în tabăra Războinicilor. Așadar, în jungla Dominicană unde are loc celebra emisiune de supraviețuire sunt emoții puternice. Și nu doar când vine vorba de rezistența la probele fizice, ci și când încep să bată inimile din ce în ce mai tare pentru cineva anume.

Cuplu nou la Survivor România 2022

Dacă ținem cont că ultima confruntare a fost pierdută și nu au primit alimente, în tabăra Războinicilor nu se simte doar foamea, ci și fluturi în stomac. Astfel, Alexandra Duli şi Alex Delea sunt concurenții care au intrat în atenţia tuturor. Cei doi Războinicii au fost surprinşi dormind împreună. Mai mult, zvonurile potrivit cărora între cei doi ar putea exista un început de relaţie s-au intensificat în urma declaraţiilor Alexandrei.

„Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena, să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine”, a declarat Alexandra Duli.

Cu toate acestea, nu putem spune încă dacă s-a concretizat ceva între ei din punct de vedere sentimental. Asta rămâne de văzut, dacă se va lega ceva serios între cei Alex și Alexandra pe parcursul competiţiei. Și aceasta deoarece Survivor România 2022 este abia la început.

Cine este Războinica Alexandra Duli de la Survivor România 2022

Prima dată, Alexandra Duli a ajuns în atenția publicului din România grație emisiunii Burlacul din 2021. Atunci, tânăra în vârstă de 24 de ani a încercat să îl cucerească pe Andi Constantin, numai că lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit ea. E lesne de înțeles că nu a fost ea cea care i-a câștigat inima Burlacului.

Un alt coechipier al Alexandrei care a mai apărut și în alte emisiuni, anterior, este și vloggerul Blaze, care de altfel s-a și căsătorit cu aleasa lui din show-ul matrimonial Mireasa.

De origine din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, Alexandra Duli a fost studentă la Universitatea din Kent, pe care absolvit-o în iulie 2019. De atunci a preferat să rămână în Marea Britanie, până când s-a întors în România pentru show-urile care i-au adus popularitate, mai ales în mediul online. Și dacă nu i-a mers la Burlacul, poate va forma un cuplu la Survivor România 2022, cu Războinicul Alex Delea.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu