Viata de cuplu

Cuplurile care dorm goale sunt mai fericite

Publicat: 28 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cuplurile care dorm goale sunt mai fericite
Cuplu în pat

În timp ce în fundal se desfasoară o criză globală de sănătate, unele cupluri spun că sunt mai fericite ca niciodată. Vrei să le cunoști secretul? Dorm goale!

Niciun cuplu, chiar și cel mai fericit, nu s-a pregatit pentru a fi închis în casă 24 de ore din 24. Pentru a trece fără probleme de carantină, unii iubiți au trebuit să arate creativitate și răbdare unul cu celălalt.

Un studiu, realizat de Cotton USA, a arătat că acele cupluri care dorm complet goale sunt, în general, mai fericite decât omologii lor care dorm în pijamale.

Pentru a ajunge la acest rezultat, cercetătorii au chestionat puțin peste 1000 de britanici pentru a le cunoaște obiceiurile de dormit, dar și pentru a cunoaște nivelul lor de fericire în relații.

De ce cuplurile care dorm goale sunt mai fericite?

Potrivit acestora, majoritatea acestor cupluri (57%) care dorm goale spun că sunt fericite. S-a mai constatat că 48% dintre cuplurile care dormeau în pijamale erau fericite, comparativ cu 43% dintre cele care dormeau în cămașă de noapte.

Știti cine sunt cele mai puțin fericite cupluri? Cele care dorm în pijamale.

Potrivit Stephanie Thiers-Ratcliffe, autoarea acestui studiu, nuditatea încurajează cuplurile să fie mai deschise unul față de celălalt, dar, de asemenea, provoacă legături mai intime.

Studiul a mai arătat că anumiți factori erau nefavorabili legaturii dintr-un cuplu. A avea un dormitor dezordonat, a mânca în pat, a găzdui animale în pat sau a dormi cu șosete sunt toate lucruri care pot afecta intimitatea.

Adauga un comentariu