Prima pagină » Magazin » Cursul NLP te învață să ai succes! – NU este un exercițiu intelectual, este viața REALĂ!
Cursul NLP te învață să ai succes! – NU este un exercițiu intelectual, este viața REALĂ!

Cursul NLP te învață să ai succes! – NU este un exercițiu intelectual, este viața REALĂ!

26 nov. 2019, 09:51,
BZI.ro, în Magazin

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) te învață să-ți controlezi mintea. Oamenii din toată lumea sunt interesați de cursurile NLP pentru că își doresc să se dezvolte, să învețe din modelele de comunicare oferite de această disciplină, în scopul de a-și activa anumite forme de comportament. 

Cursurile NLP au fost alese și apreciate de oamenii de orice vârstă și profesie, de profesori, sportivi, medici, contabili, preoți, antrenori, manageri, vorbitori motivaționali, antreprenori, avocați, scriitori, oameni de afaceri și așa mai departe. Niciuna din tehnicile NLP nu se limitează la o profesie anume, ele sunt potrivite pentru toți oamenii. 

Richard Bandler este cunoscut în toată lumea drept co-creator al Programării Neuro-Lingvistice (NLP), el ține seminarii de formare NLP la nivel internațional și creează în continuu alte tehnologii de dezvoltare pentru oameni. După cum el însuși spunea: „NLP nu este o terapie și nici nu este vorba despre terapie. Este vorba despre educație și învățarea oamenilor de a-și conduce propriul creier.”

Cine învață NLP își dezvoltă abilitățile de a comunica în mod eficient și de a aplica în practică tehnici NLP, prin care poate avea succes în viață. 

Aceste cursuri prezintă elementele fundamentale ale programării neuro-lingvistice, metodele pentru schimbarea credințelor, modalitățile prin care se poate scăpa de frustrări și fobii, dar și alte lucruri care îi pot surprinde pe oameni, prin eficacitatea și capacitatea de transformare. 

Cursurile te învață tehnici NLP pe care le poți folosi cu succes pentru dezvoltarea personală, pentru a-ți schimba gândirea, pentru a-ți stimula încrederea în sine și pentru a duce un stil de viață diferit, de succes. 

Aici poți afla totul despre cel mai bun curs NLP, care este susținut de Neacșu Gabriel – trainer NLP certificat NFNLP (USA), formator autorizat CNFPA, de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale  și de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Neacșu Gabriel este cunoscut pentru calitatea pregătirii sale, care îl ajută să obțină întotdeauna rezultate bune. Spre deosebire de alți traineri NLP sau specialiști în abilități de comunicare, Neacșu se poate lăuda cu o uriașă de experiență folosind NLP: a aplicat zilnic NLP în tot ceea ce a făcut și a reușit să aibă succes. 

La curs îți vor fi prezentate tehnicile NLP, prin care obții performanță profesională și personală optimă. Adoptarea  acestor tehnici în viața ta, vor avea un impact extrem de benefic asupra bunăstării tale generale, astfel încât să devii mai fericit și să te bucuri ma mult de viață. 

Tehnicile NLP pe care le poți învăța și aplica sunt: 

  • Swish Pattern – Te ajută să elimini programele negative, limitările, gesturile nedorite, să le înlocuiești cu emoții pozitive și să te transformi într-un alt om, așa cum îți dorești
  • Cercul Excelenței – Poți avea cele mai bune resurse prin care să-ți ating scopul
  • Ancorarea – Folosești noi abilități în diferite domenii pentru a reuși
  • Change Personal History – Îți schimbi modul de reacție față de evenimentele din trecutul tău
  • 6  Steps Reframing – Înveți în 6 pași cum să te folosești de subconștient în alte moduri care îți pot transforma viața în bine
  • Visual Squash – Înveți cum să gestionezi părțile aflate în conflict
  • Generatorul de Noi Comportamente – Poți crea o imagine de sine, prin care să fii mai încrezător în încercarea de a acționa și a aplica abilități noi.  

Beneficii oferite de cursurile NLP: 

  • Accentuarea acuității tale senzoriale – Poți decide unde îți direcționezi concentrarea și îți poți schimba mentalitatea
  • Învățarea modului de a folosi propriile simțuri, pentru a te simți liber
  • Îmbunătățirea cunoștințelor și a capacității de comunicare cu cei din jur
  • Debândirea controlului asupra propriei gândiri
  • Depășirea cu succes a obstacolelor din viața personală și profesională
  • Înțelegerea modului de gândire a oamenilor și a programelor lor mentale
  • Învățarea unor metode prin care îi poți învăța pe oameni să obțină și ei rezultate pozitive în viața lor
  • Schimbarea stilului de viață, a gândirii, eliminarea programelor negative din subconștient, în scopul de a te bucura de împlinire, bucurie, succes în viață. 

O certificare NLP este destinată celor care vor să practice NLP, sau să predea această disciplină. Certificarea NLP nu este destinată altor discipline, din care putem aminti psihologia, comportamentul cognitiv sau psihoterapia. Tehnicile NLP pot fi de folos oamenilor care au astfel de profesii, dar asta nu înseamnă că se adresează special acestora. Cursurile NLP sunt destul de lungi, foarte complexe, predate într-un limbaj clar, simplu, accesibil oricărui om. 

Cu ajutorul tehnicilor NLP îți poți modifica gândurile și tiparele mentale, astfel vei reuși să te simți mai liber, mai fericit, să trăiești viața, așa cum dorești. Vei înțelege cum te afectează aceste gânduri negative și vei căuta să le modifici. Cu tehnicile NLP poți învăța cum să faci asta și să aplici cele mai eficiente modalități de a scăpa de tiparele emoționale. Tehnicile nu sunt deloc greu de pus în practică și pot avea un impact rapid asupra creșterii încrederii de sine și a puterii de concentrare. 

Liderii de succes și oameni de afaceri aplică frecvent aceste tehnicii de control asupra minții și de aceea reușesc să-și atingă scopurile pe care și le-au propus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *