Local

Cuşti cu porumbei şi baloane albe la înmormântarea lui Andrei, tânărul şofer de tir mort în tragedia de la Bălţaţi! Imagini copleşitoare -VIDEO

Publicat: 05 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cuşti cu porumbei şi baloane albe la înmormântarea lui Andrei tânărul şofer de tir mort în tragedia de la Bălţaţi Imagini copleşitoare -VIDEO
Cuşti cu porumbei şi baloane albe la înmormântarea lui Andrei, tânărul şofer de tir mort în tragedia de la Bălţaţi

Astăzi, 5 februarie 2022, Andrei Radu, tânărul şofer de tir mort în tragedia de la Bălţaţi, a fost condus pe ultimul drum. Imaginile au fost unele copleșitoare. În memoria tânărului au fost eliberaţi mai mulţi porumbei albi, dar şi baloane.

Reamintim faptul că pe 1 februarie 2022 a fost înregistrată o tragedie care a cutremurat România şi a adus durere în sufletele rudelor a şapte persoane care au murit în urma coliziunii a trei vehicule.

Andrei urma să se căsătorească în curând și voia să plece din România

Andrei a lăsat în urmă o iubită răvășită de durere, o iubită alături de care plănuia să-și petreacă restul vieții împreună. Andrei urma să se căsătorească în curând și pentru a strânge bani de nuntă tânărul dorea să plece din țară. De altfel, iubita tânărului, cea cu care tânărul urma să înceapă o nouă a postat și un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare:

„Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, a spus tânăra iubita a lui Andrei Radu.

Adauga un comentariu