Sport

Cuvinte superbe scrise de britanici despre Ianis Hagi: „E genial!”

Publicat: 23 mai 2020

Britanicii continuă să-l analizeze din diferite unghiuri pe Ianis Hagi, mijlocașul crescut la Academia Viitorul și îi dedică spații ample. E un fotbalist genial, care lovește mingea cu ambele picioare, o calitate pe care tatăl său i-a cizelat-o încă de la începuturile sale în fotbal.

Ianis Hagi (21 de ani) va continua la Glasgow Rangers. Scoțienii au activat opțiunea de cumpărare definitivă de la Genk pentru suma de 5 milioane de euro, iar fiul lui Gheorghe Hagi își trasează noi ținte la echipa de club. Deși a fost dorit de Lazio, decarul tricolorilor a considerat că trebuie să adopte tehnica pașilor mărunți și să mai rămână în Scoția.

„Stilul său dezvăluie multe similitudini cu cel al tatălui său”

Britanicii continuă să-l analizeze din diferite unghiuri pe mijlocașul crescut la Academia Viitorul și îi dedică spații ample.

„Stilul său de joc dezvăluie multe similitudini cu cel etalat de tatăl său, Gheorghe Hagi. E un fotbalist genial, care lovește mingea cu ambele picioare, o calitate pe care tatăl său i-a cizelat-o încă de la începuturile sale în fotbal.
Acest lucru a fost demonstrat într-un meci cu St. Truidense, pe când juca la Genk. A marcat din două lovituri de la 11 metri. Una a fost transformată cu dreptul, cealaltă a fost concretizată cu stângul în meciul care s-a încheiat 3-3. Tânărul Ianis Hagi a fost deja selecționat la toate categoriile de vârstă în selecționatele României. Are dribling fin și viziune de joc, dar e și un bun marcator”, au notat, vineri după-amiază, britanicii de la worldfootballindex.

Ianis Hagi, transferat de Rangers

Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoțienii aveau opțiune de transfer definitiv. Pe care au activat-o acum, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport.
Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a decis să vireze 5 milioane de euro în contul celor de la Genk, în condițiile în care Ianis Hagi era în atenția mai multor echipe. Una dintre ele era Lazio, grupare care se luptă cu șanse reale la titlu în acest sezon din Serie A.
Adauga un comentariu