Bursa Barfelor

Dacă ați ajuns pe mâna acestui instructor auto, ați dat de dracu

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Dacă ați ajuns pe mâna acestui instructor auto ați dat de dracu

În continuarea rubricuței de astăzi, ceva zvonuri care circulă despre un enstructor din Târg. El se numește Virgilică Crâșmar, iar cursanții se plâng că acesta face ca toți dracii la ore. Înjură, țipă, își dă palme și tot așa. De ce? Naiba știe… Poate că ar trebui să facă niște teste psihologice mai dese sau ceva de genul ăsta. Lucrurile nu sunt în regulă deloc. Apăi, înainte de toate, cursanții ar trebui să facă niște verificări legate de „calitatea” enstructorilor…

Comentarii
  • Habar nu aveți ce vorbi! Probabil cineva nu mai încape de el! Este un instructor foarte dedicat, de la care chiar înveți șoferie! Așa e când cineva ajunge sa fie cunoscut și recomandat,încep cei de pe lângă sa “latre”! Probabil cel ce a făcut aceasta știre, e mai la început de drum și cumva are ceva personal cu el😂! Mergeti cu încredere la Virgil dacă vreți sa învățați cu adevărat de ale condusului!

  • Omul este un pic mai implicat decât ar trebui! Pune prea mult suflet în ceea ce face! Dacă toți am fi așa, cu siguranță am trai intr-o lume mai bună, în care mizeria asta de articol nu ar fi apărut online, iar jurnalistul care a publicat așa ceva ar fi avut cu siguranță un subiect mai interesant de investigat!

Adauga un comentariu