National

Dan Barna invită românii să se vaccineze anti-COVID-19: „Nu scăpăm cu ceaiuri de plante”

Publicat: 07 mai 2021
Dan Barna cu mască, la birou, îmbrăcat în costum
Dan Barna, vicepremier

Vineri, 7 mai, vicepremierul Dan Barna a fost prezent la Sibiu, unde a declarat că vaccinarea este singura soluţie pentru revenirea la normalitate. De aceea, este necesară atingerea imunătăţii colective. „Nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încredere că lasă că ne descurcăm, că ne ocoleşte virusul”, a precizat Barna.

”Dacă nu ne vaccinăm, nu vom depăşi această situaţie. Nu există alternativă, nu există altă soluţie magică, nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încredere că lasă că ne descurcăm că ne ocoleşte virusul”, a afirmat, vineri, într-o cnferinţă de presă la Sibiu, Dan Barna.

Dan Barna invită românii să se vaccineze și prezintă beneficiile: „Se pot organiza evenimente cu număr mai mare de persoane”

Vicepremierul a afirmat că virusul „poate să aibă efecte dramatice asupra sănătăţii sau chiar vieţii”. Acesta a adăugat că în Comitetul interministerial s-au făcut mai multe propuneri de relaxare a măsurilor pentru persoane vaccinate, unele vizând organizarea de evenimente private cu persoane vaccinate.

”Măsurile pe care le-am propus încearcă să încurajele vaccinarea: nunţi, botezuri, intenţionăm să fie posibile pentru persoane vaccinate. Se pot organiza evenimente cu număr mai mare de persoane, cu numărul necesar fiecărei familii, dacă toate persoanele sunt vaccinate”, a mai afirmat Barna.

Adauga un comentariu