Cancan

Dan Bittman, noi acuzații cu privire la pandemie. „Acolo e un război politic”

Publicat: 08 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Bittman noi acuzații cu privire la pandemie. Acolo e un război politic
Dan Bittman este revoltat pe autoritățile din România pentru toate măsurile restrictive impuse

Cunoscutul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, face noi acuzații cu privire la pandemie și mai ales la restricțiile impuse de Guvern. Artistul este revoltat de tot ceea ce se întâmplă în numele luptei contra COVID, de pe urma căreia au de câștigat anumite persoane. Însă aceasta se întâmplă în detrimentul marii majorități a oamenilor.

Recent, Dan Bittman a adus noi acuzații guvernului român. Acesta a avut o intervenție la Antena 3 și s-a declarat revoltat de legile după care se organizează înmormântările în contextul pandemiei. În prezent, persoanele răpuse de COVID-19 trebuie înmormântate în cel mai scurt timp posibil, în sicriu sigilat, iar la înmormântare pot participa doar rudele de gradul 1 și 2, cu avizul Direcției de Sănătate Publică.

„Ne-ați batjocorit un an de zile, mai vreți încă un an? Vindeți seringi, vindeți ce vreți. Acolo e un război politic. Nu mai avem nici dreptul să ne spunem părerea?”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, noi acuzații cu privire la pandemie

Cântărețul crede în continuare că pandemia este un paravan pentru o afacere imensă de pe urma căreia profită doar anumite persoane în detrimentul celor mulți. Totul se derulează după un plan bine pus la punct.

„Eu am spus de la începutul acestei pandemiei, din punctul meu de vedere, nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat pentru cum am pus problema. Ei nu pot să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile, din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni”, a precizat Dan Bittman.

Dan Bittman are restaurantul închis

Artistul este profund afectat de pandemie și de toate măsurile restrictive impuse de autorități. Solistul trupei Holograf are mari probleme financiare, mai ales în contextul în care s-au oprit toate concertele și evenimentele. De asemenea, pe lângă restaurantul pe care îl are, artistul se baza și pe parcul de distracții pe care l-a construit pe malul Lacului Sulimanu, în care a investit 500.000 de euro. Dan Bittman a mărturisit că nu s-a putut bucura cu adevărat de investiția sa, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a dat peste cap toate planurile.

„Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a mai spus Dan Bittman.

Mai mult, Dan Bittman spune că acum are senzația stă la mila cuiva, deoarece trăiește doar din banii din drepturile de artist.

Dan Bittman are trei copii

Dan Bittman și partenera lui de viață, Liliana, au format un cuplu și o familie timp de 26 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Artistul și Liliana au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap, în timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Pe de altă parte, fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club.

În altă ordine de idei, Dan Bittman, chiar dacă a făcut noi acuzații cu privire la pandemie, declară că nu este împotriva vaccinării, ci doar a prostiei.

Adauga un comentariu