Cancan ultimă oră

Dan Bittman s-a împăcat cu mama copiilor săi după despărțirea de Monica Odagiu?

Publicat: 02 mart. 2021
Cântărețul Dan Bittman
Cântărețul Dan Bittman

De-a lungul timpului relațiile pe care Dan Bittman le-a avut au fost destul de controversate, având în vedere că artistul are o parteneră de viață de mai bine de 30 de ani. Însă pe lângă această relație oficială, artistul a mai avut numeroase escapade amoroase.

Ultima poveste de dragoste a lui Dan Bittman a fost alături de actrița Monica Odagiu. Deși cei doi nu au confirmat relația, au existat numeroase zvonuri pe această tema. Însă poveste nu a durat mult, iar Dan Bittman și tânăra actriță s-au despărțit, iar artistul pare că s-a întors în brațele parteneri sale de ani de zile.

Liliana Ștefan este femeia care i-a stat alături artistului ani de zile. Cei doi au împreună trei copii și au avut de-a lungul timpului mai multe proiecte împreună. Aceștia s-au cunoscut în anul 1991 și au rămas împreună de atunci și până în urmă cu aproximativ un an, când artistul a plecat de acasă.

Cine este Liliana Ștefan?

Liliana Ștefan este o prezență discretă, dar foarte cunoscută în industria muzicală. Aceasta este creatoarea proiectului Cutiuța Muzicală și de-a lungul timpului a colaborat cu artiști importanți de la noi, fiind o textieră foarte apreciată.

Partenera lui Bittman a colaborat cu multe vedete de pe scenele muzicale românești, cum ar fi Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto. Liliana are o experiență îndelungată în domeniu, făcând parte chiar din juriul Eurovision 2018, potrivit voxbiz.ro.

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Artistul și iubita sa au împreună trei copii.

Adauga un comentariu