Cancan

Dan Negru este în doliu după unul din idolii săi. „A murit cel mai bun prezentator TV”

Publicat: 27 oct. 2020

Dan Negru este în doliu după ce Frank Bough, prezentator TV, s-a stins din viață. Acesta a murit la 87 de ani într-un azil de bătrâni. Vestea tristă l-a afectat pe Dan Negru care a postat pe Instagram un mesaj emoționant.

Dan Negru și-a obișnuit fanii cu postările sale transparente, căci „regele Revelioanelor” nu are nicio reținere să-și exprime părerea, atunci când simte acest lucru.

Dan Negru este în doliu

Frank Bough, considerat prezentatorul de elită al BBC l-a determinat pe Dan Negru să posteze pe contul său de Instagram un mesaj extrem de trist în memoria acestuia. Prezentatorul de la Antena 1 a încărcat o imagine cu Frank pe rețeaua de socializare și a transmis că acesta a murit la 87 de ani, într-un azil de bătrâni, deși era cel mai bine plătit prezentator all-time de la BBC.

„Cel mai bine plătit prezentator tv din Anglia din toate timpurile a murit într-un azil de bătrâni la 87 de ani. Frank Bough a fost icon-ul BBC mai bine de 40 de ani și încă e considerat hostul cu cel mai mare salariu din istoria BBC. Showul lui de Crăciun din 1977 încă deține recordul de audiență la BBC cu peste 26 milioane de telespectatori. Ultima fotografie i-au făcut-o cei de la The Sun: Frank Brough plimbându-se în azilul de bătrâni…” a scris Dan Negru, pe contul său de Instagram.

Celebrul Frank Bough a fost cel mai bine plătit prezentator de la BBC Television. Acesta a câștigat simpatia publicului, dar și reputația de necontestat, pentru stilul său relaxat pe care îl avea în fața camerei de filmat.

Dan Negru  a mai suferit și când Paul Grigoriu a încetat din viață

Paul Grigoriu s-a stins din viață în anul 2015. La cel moment prezentatorul TV a postat un mesaj extrem de emoțional pe pagina să personala de Facebook.

„M-a năucit vestea! M-am apucat de radio în anii 90 imitandu-l pe Paul Grigoriu! Mi-a fost idol în breasla asta! Mă trezeam dimineața la 5 că să-i ascult matinalul și adeseori îl înregistram pe casete audio, ascultandu-l iar și iar. Am avut apoi șansă să-l întâlnesc la Radio Vacanța, ba chiar să stăm de vreo câteva ori împreună la microfon, în aceeași cabină!

Paul Grigoriu a însemnat pentru radioul romanesc ce a însemnat pentru televiziunea din România Valeriu Lazarov sau Adrian Sârbu. Ultima data l-am întâlnit într-o noapte, eu invitatul unui late night la Romania Actualități, el încă pe holurile radioului pe la 1 noaptea.Mi-a spus cu vocea-i inconfundabila și cu o țigară în mana: „Pustiule, totuși ai greșit că te-ai lașat de radio”. De la matinal zicere…Paul Grigoriu. Drum bun!”, a scris Dan Negru, pe Facebook

Adauga un comentariu