Cancan

Dan Negru, propus ca și candidat la Primăria Timișoarei. Ce reacţie a avut prezentatorul

Publicat: 22 sept. 2020
Dan Negru propus la primaria Timisoarei
Celebrul prezentator Dan Negru a fost propus ca şi candidat la Primăria Timișoarei. Vedeta i-a surprins pe fanii lui din mediul virtual

Celebrul prezentator Dan Negru a fost propus ca şi candidat la Primăria Timișoarei. Vedeta i-a surprins pe fanii lui din mediul virtual după ce a publicat mesajul pe reţelele de socializare. Reacţiile nu au încetat să apară.

Comentariul prezentatorului a fost unul foarte spumos, el a mărturisit că nu se va dedica unei cariere în politică, cel puțin nu deocamdată.

Dan Negru, propus ca și candidat la Primăria Timișoarei

Într-o postare pe una din reţelele de socializare, Dan Negru a spus că a fost propus pentru postul de primar al Timișoarei. Vedetă de la Antena1 a spus că nu este pregătit pentru un astfel de post, chiar dacă este o persoană cunoscută, motiv pentru care i-a sfătuit pe cei care l-au ofertat să caute pe cineva care să aibă pregătire, nu notorietate.

„Am trecut pe lângă țâdulele astea electorale. Acu, că a trecut, pot să o spun : de vreo două ori mi s-a propus să candidez la Primărie în Timişoara 😜 Anu’ asta, iar… La început am crezut că e o glumă dintr-un show de-al meu, dar oamenii erau serioși și veneau de la niște partide de care auzisem până și eu, afon în politică.

Le-am spus tuturor că sunt nepriceput și că notorietatea din sondajele lor nu însemnă și pricepere în ce caută ei. Ne-am despărțit prieteni, de genul, “hai data viitoare…”, a scris prezentatorul tv pe rețeaua de socializare.

Ce a spus despre românii ce s-au înghesuit să se înscrie la alegerile din 27 septembrie

Dan Negru a ţinut să aducă în discuţie şi faptul că în acest an foarte mulţi români s-au îngrămădit să se înscrie pentru alegerile locale de pe 27 septembrie.

Moderatorul tv a explicat și o întâmplare cu un șofer de transport în comun care avea studii, în timp ce practică cu totul alt loc de muncă față de cel pentru care a studiat, în timp ce mulți nepregătiți în domeniu ocupă funcții care n-ar trebui să le aparțină.

„ Un șofer de UBER mi-a povestit că a terminat SNSPA ( Școala Naționala de Studii Politice și Administrative) dar că face bani din UBER. Ăia care ar trebui să fie politiceni sunt taximetriști și taximetriștii candidează 😂

256 mii de români candidează duminică! Un sfert de milion ! Statistic, stăm bine , toți candidează doar că în realitate e vai de cur…u’ nostru 😂 Grigore Moisil a explicat-o: “dacă pui o fesă pe o plită încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, în realitate, e vai de fundul tău! ”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Fanii au reacționat după mesajul lui Dan Negru și i-au lăsat comentarii acide

Un fan a ținut să-și spună răspicat punctul de vedere. „De felul meu, sunt conservatoare țărănistă, ca alegere politică. Dar PNŢCD e un partid infectat la rândul său cu tot felul de băieți care s-au descurcat în anii 90 pe spinarea celor mai puțin impulsivi.

În schimb, am să votez cu USR, indiferent cine candidează, iar eu sunt din Zalău și nu sunt 100% mulțumită de candidați, dar votând USR votez – fară penali în funcții publice, votez accesul tinerilor în Parlament, că altfel n-au loc, din cauza acelor mumii comuniste împăienjenite în scaunele politice, să votez e dreptul meu civic, pentru care s-a murit în 89, pentru care s-au luptat strămoșii noștri și cu 100 de ani în urmă.

Și din 2014 încoace am dovedit de fiecare dată că putem face o schimbare. Dan Negru, postarea ta pare mai mult o instigare la stat acasă în ziua votului. Păcat!”, a scris o admiratoare pe internet.

Adauga un comentariu