Cancan

Dan Negru, suspect de coronavirus! „Cum te-ai infectat?” Ce a răspuns la această întrebare, după ce Vulpița a fost confirmată

Publicat: 24 iul. 2020

Dan Negru, dar și alți angajați ai Antenei 1, sunt suspecți de coronavirus, după ce Vulpița a fost confirmată cu Covid-19. Iată ce spune prezentatorul TV.

În stilul său caracteristic, Negru a dorit să le spună fanilor săi că nu a intrat în contact cu Vulpița, o tânără din Vaslui pe care „Acces Direct” a făcut-o vedetă, și că nu o cunoaște personal.

„Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație.

„Despre ce? „, i-am întrebat.

„Păi, cum te-ai infectat și cum te simți” mi-au răspuns.

Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Tiltlul era:

„După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei, să facă COVID.”

Le-am spus că sunt bine-mersi. ????

Nu eram eu!

P.S- N-am întâlnit-o niciodată in realitate pe doamna Vulpița.

Despre dânsa era titlul.”, a scris prezentatorul TV pe Facebook.

„Acces Direct” nu a fost difuzată ieri

Ediția de ieri a emisiunii „Acces Direct” nu s-a difuzat, după ce Vulpița și soțul ei, Viorel, au fost confirmați cu Covid-19.

Mirela Vaida, invitată în direct prin Skype la știrile Observator Antena 1, a povestit că Veronica Stegaru, cunoscută precum Vulpița, s-a întors din satul său natal, Blăgești, cu simptome de coronavirus, fapt pentru care întreaga conducere a început o anchetă internă.

Veronica și Viorel Stegaru au fost supuși testului pentru noul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv. De asemenea, Mirela Vaida a comunicat că și-a făcut testul rapid pentru Covid-19, care a ieșit negativ, dar și pe cel esențial, la care așteaptă încă răspunsul.

Adauga un comentariu