Cancan

Dana Budeanu a răbufnit, după ce Gabriela Firea n-a câștigat Primăria Bucureștiului

Publicat: 28 sept. 2020
Dana Budeanu cu limba scoasa
Dana Budeanu invitata la Pro TV

Dana Budeanu a răbufnit, după ce Gabriela Firea nu a câștigat lupta pentru Primăria Bucureștiului. Celebra creatoare de modă a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, în miez de noapte. Vedeta şi-a arătat de-a lungul campaniei suportul pentru soţia lui Pandele.

Prezenţa în mai multe emisiuni, Budeanu şi-a arătat suportul pentru Gabriela Firea.

Dana Budeanu a răbufnit în miezul nopţii

„V A LUAT O VIAŢĂ RAZNA CA N AM MAI POSTAT? HAI GATA CĂ AM ATERIZAT ÎN OCCIDENT ŞI AM ÎNŢELES CĂ TOŢI #GII SĂRBĂTORESC ADUNAŢI CU PENSAŢII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCUREŞTI!

10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINAŢII!

APROAPE DOUĂ MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATĂ PRESA PLĂTITĂ CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOŢI FĂTĂLĂII ADUNAŢI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?

PĂI ATÂTA SCOT EU MOCA, SINGURĂ, CÂND FAC PAUZĂ 5 MINUTE PE ZI SĂ POSTEZ PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ!

AM VENIT SĂ MI IAU PANTOFI, CĂ MI AŢI RĂMAS PE TOATE TOCURILE, SĂRACILOR!

PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGAŢI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!

PS2: MI E RUŞINE DE NICU GIGANTU! CE SĂ I CÂNTE LU NICUSOR?”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook, noaptea trecută dupa ce a aflat ca Gabriela Firea a pierdut alegerile.

Traian Băsescu despre Dana Budeanu

Traian Băsescu, cel care a pierdut alegerile locale pentru Primăria Bucureștiului, a avut o reacție dură la adresa vedetei.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a declarat Traian Băsescu.

Acuzaţii grave aduse de Dana Budeanu în timpul campaniei

În timpul campaniei electorale, Dana Budeanu i-a adus lui Nicusor Dan, care a câştigat Primăria Bucureştiului, acuzaţii extrem de grave.

Vedeta l-a acuzat pe Nicușor Dan de apropierea de lumea interlopă.

„Nicuşor Dan stă la mese în birouri, la înţelegeri, îl sună pe el.. şi sunt cei mai periculoşi interlopi ai României. Pentru oricine ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan îi sprijină, stă la masă cu toţi interlopii, cu toţi dezvoltatorii imobiliari, înjură pe cine vrea el, orice partid şi îl pun ăştia candidat. E şmecher rău de tot ăsta. E cel mai mare mafiot. Păi pe cine ai, băi băiatule, în spate? Înţeleg, hai că la politică e în spate nu ştiu cine, dar la interlopi? Cine să fie în spatele lui Nicuşor Dan de îi asigură poziţia asta de şmecher?”, spunea Dana Budeanu zilele trecute.

Budeanu a dezvăluit zilele trecute că o susţine pe Gabriela Firea, într- emisiune la Antena 3.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”.

Comentarii
Adauga un comentariu