Actualitate

Dana Budeanu a plâns la ultima emisiune în care mai apare – VIDEO

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu a plâns la ultima emisiune în care mai apare - VIDEO
Dana Budeanu a plâns la ultima emisiune în care mai apare

Dana Budeanu a plâns la emisiunea „Siteza zilei”, despre care a spus că este ultima emisiune în care mai apare. Dana Budeanu a izbucnit în plâns atunci când a venit vorba de bătrâni și de imaginea pe care și-a amintit-o cu tatăl ei care are 88 de ani și l-a văzut pentru prima oară purtând mască.

„Este adevărat este ultima mea apariție, la prima am cedat la două rugăminți, atât de la tine (n.r. Mihai Gândea) cât și de la o prietenă apropiată. Astăzi am venit în emisiune pentru a încheia aici în urma unor mesaje pe care le-am primit de la public. Eu am citit foarte puține, nu am timpul și capacitatea, însă au fost mii. Însă am venit să-mi iau cumva „La revedere” de la publicul care se uită la televizor. Eu nu sunt o sociabilă foarte retrasă, nu știu cât va dura să mă retrag după expunerea mea.”, a declarat Dana Budeanu la Sinteza zilei.

Dana Budeanu a plâns la ultima emisiune în care mai apare

Dana Budeanu a fost extrem de emoționată când a vorbit despre bătrâni și a spus că nu suportă să vadă bătrânii în situația în care i-a adus statul. Nu poate să-i vadă cu atâtea lipsuri și acum mergând pe stradă cu măști.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bâtrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani. Și nu este bătrân este chiar mai tânăr decât mine în toate cele, dar am o sensibilitate, nu suport, nu pot pur și simplu să văd pe stradă oameni pe stradă cu măști care abia merg și sunt atât de batjocoriți.” a precizat Dana Budeanu.

Vedeta a izbucnit în lacrimi imediat după acest moment, motivând că este tare afectată când vedete batjocura pe care statul o face bătrânilor noștri.

Dana Budeanu mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Controversatul designer Dana Budeanu a declarat că mai are înregistări cu Nicușor Dan, după ce a difuzat înregistrarea audio în care politicianul sună un consilier al unui primar de sector pentru a interveni în cazul demolării restaurantului unui om de afaceri.

„Eu am mai multe înregistrări, nu doar pe aceasta. Înregistrările arată clar că este o speță care ține de mai mult timp. Nu știu de cât timp, dar e o speță care ține de ceva timp. Nu sunt înregistrări din aceeași zi“, spune Dana Budeanu.

„Dezvăluirile mele sunt 1% din ce știu despre Nicușor Dan“

Creatorul de modă susține că dezvăluirile despre Nicușor reprezintă doar 1% din ceea ce știe despre candidatul PNL la Primăria Capitalei.

„Dezvăluirile mele sunt 1% din ce știu despre Nicușor Dan. Mai am înregistrări cu Nicușor Dan. Celelalte înregistrări sunt funny rău. Dl Nicușor Dan era în carantină”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu a anunțat că va mai face niște dezvăluiri legate de Nicușor Dan.

„O să fac o nouă dezvăluire. Nu pot să spun ce pentru că am exclusivitate. Mâine o fac, la ora 11.00. Este adevărul. Eu nu cred că mai există altă rupere după marea descoperire. Este continuarea adevărului și atât. Este un subiect extrem de documentat, nu doar de mine. Eu doar am preluat o documentare și am încercat să văd ce e acolo și eu cred că este un subiect pentru cineva puternic care poate face mult mai mult decât fac eu”, a spus Dana Budeanu.

Adauga un comentariu