National

Dana Budeanu, a răbufnit. Mesaj dur pentru demnitari: „Este penibilă această mascaradă”

Publicat: 19 ian. 2021
dana budeanu gesticuleaza cu mana
Dana Budeanu

Dana Budeanu a lansat un mesaj critic la adresa demnitarilor care s-au vaccinat în direct. Ea este de părere că acest demers ţine de intimitatea fiecăruia şi se declară revoltată că unii dintre ei s-au afişat dezbrăcaţi.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a declanşat şi o cursă a fotografiilor inedite care au incins internetul.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis s-a dezbrăcat pe jumătate de cămaşă, ca să primească a doua doză de ser anti-COVID-19. Ministrul croat de Finanţe, Zdravko Maric, şi-a arătat muşchii bine lucraţi într-un tricou mulat la vaccinarea contra coronavirusului.

Iar în România, oamenii au descoperit că şeful statului este într-o formă de invidiat la cei peste 60 de ani ai săi.

Imaginile cu demnitarii care s-au vaccinat în direct nu au fost pe placul Danei Budeanu care consideră „penibilă această mascaradă”.

„De ce se transmite asta în direct? Concret, de ce? Mi se pare foarte deplasat! Ţine de intimitatea fiecăruia. Ce, Regina Angliei s-a dezbrăcat să ne arate că s-a înţepat? Nu! Papa? Nu! Putin? Nu! Şi mulţi alţii. Este penibilă această mascaradă”, a scris, Dana Budeanu pe Facebook.

“Adică dacă ăia de la Senat se înţeapă ce ar trebui să-mi trezească mie asta? Nimic! Dimpotrivă”, a mai spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Dana Budeanu a răbufnit, după ce mătușa acesteia a decedat: „Firma care se ocupă de toate cele a trecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache”! Nu a avut-o niciodată!”

Dana Budeanu trece printr-o perioadă grea, fiindcă familia sa este în doliu. Mătușa creatoarei de modă a decedat, iar aceasta a declarat război firmei care a trecut motivul decesului ca fiind COVID-19.

Firma de pompe funebre, care se ocupă de cele necesare pentru decesul mătușii Danei Budeanu, a trecut motivul decesului ca fiind COVID, în ciuda faptului că aceasta nu a fost infectată niciodată. Tocmai din acest motiv, creatoarea de modă a declarat război firmei, ameninând-o  cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției, în cazul în care nu se remediază această situație.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Ulterior, ea a făcut o serie de postări, în care le solicită celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. CAUTATI LA TOATE SPITALELE LA TOATE MORGILE DIN BUCURESTI O ADELA…SI SCHIMBATI CERTIFICATUL, CA SA NU DAU NUMELE SPITALULUI…ATAT! ” , a postat aceasta ulterior.

Adauga un comentariu