National

Dana Budeanu este acidă din nou! Ironizează PNL, dar și pe Raed Arafat

Publicat: 17 iul. 2020
Dana Budeanu arată cu mâinile
Dana Budeanu a prezentat o nouă înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USR PLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial

Dana Budeanu este acidă din nou! Ironizează PNL, dar și pe Raed Arafat. Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a pornit o campanie care se adresează românilor din diaspora. În această campanie este prezentat mesajul conform căruia există locuri de muncă disponibile în ţară, în special în sectorul HoReCa.

„Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!”

Numele campaniei demarate de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri este ”Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!”. Prin această inițiativă, românii recent întorși în țară sunt chemați pentru a munci în domeniul HoReCa. De asemenea, pot profita de această campanie și românii care încă nu au venit în țară, dar plănuiesc să o facă.

„Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, prin Direcţia Generală Turism, demarează campania „Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!”, o iniţiativă dedicată românilor din diaspora, care s-au întors recent în ţară sau îşi doresc să o facă. Mesajul pe care dorim să îl transmitem este unul simplu: Vă aşteptăm acasă! Avem locuri de muncă pentru voi, în mod special în domeniul HoReCa”, precizează comunicatul oficial.

Dana Budeanu: ”Venitț! Arafat și PNL veghează pentru voi!”

Controversatul designer nu este de acord cu inițiativa statului și ironizează, așa cum toată lumea s-a obișnuit, problemele pe care România le confruntă.

„Ministerul Turismului, pe banii mei, invită diaspora să se întoarcă acasă, unde e cel mai bine! Veniți acasă, în singura țară din lume unde ești arestat dacă ai orice virus transmisibil, unde restaurantele sunt închise, unde te amendează daca îți faci ziua de naștere sau n-ai masca pe nas, unde ești terorizat, unde 50% dintre angajati sunt pe ajutor de somaj, unde guvernul te amenință de dimineața până seara pentru orice! Venitț! Arafat și PNL veghează pentru voi!”, a scris Dana Budeanu, pe pagina sa de Facebook.

Cine este iubitul Danei Budeanu?

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu. Fostul soţ al celebrei creatoare de modă este fondatorul publicațiilor Click și Ciao. În prezent Radu Ioan Budeanu este căsătorit cu Cristina Săvulescu, o altă creatoare de modă.

Pentru o bună perioadă de timp s-a vonit că aceasta a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Cei doi erau foarte des împreună în urmă cu aproximativ 5-6 ani și nu păreau că se vor despărți vreodată.

La acel moment Iulian Moga era unul dintre cei mai în voga regizori romani de videoclipuri. Desi era mai tânăr decât Dana Budeanu relația lor părea să se îndrepte către ceva mult mai serios. De o perioada de timp însă, presa nu a mai scris nimic despre cei doi, iar relația lor pare că s-a sfârșit.

Din fosta căsnicie aceasta are două fete, pe Dana şi pe Măria Budeanu. Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. Într-un interviu Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

Adauga un comentariu