Cancan

Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19. Ce a spus creatoarea de modă despre acestea

Publicat: 28 oct. 2020

Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19. Celebra creatoare de modă a avut o reacție extrem de tranșantă la adresa vedetelor ce au declarat public că au avut coronavirus. Odată cu încheierea contractului cu Pro TV, stilista și-a început activitatea în mediul online.

După pauza pe care a avut-o și pe Youtube, Dana Budeanu a revenit în forță.

Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19

În cel mai nou clip încărcat pe contul ei de Youtube, creatoarea de modă atacă vedetele din România care au declarat public că au fost diagnosticate cu COVID-19.  În stilul caracteristic, Dana Budeanu a făcut o serie de comentarii tăioase la adresa unora din cele mai cunoscute celebritati din țara noastră.

Designer-ul le considera pe acestea “gunoaie” și crede că prin cele spuse la televizor au stârnit panica în societate.

„Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această „boală”. Că să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete.

Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine? Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul”, a spus Dana.

Andreea Esca, vizată de Dana Budeanu?

Fară dar și poate una din cele mai cunoscute celebrități din țara noastră care s-a confruntat cu noul coronavirus este Andreea Esca, care pare și ea vizată de comentariile Danei Budeanu.

„La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, că să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat”, povestea atunci vedeta de la Pro TV.

Dan Bittman lăudat de Dana Budeanu

Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19, însă a avut și cuvinte de laudă pentru Dan Bittman. „În afară de Bittman și cei care n-au apărut, sunteți ZERO!”, a mai spus vedeta.

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condițîi de genul ăsta, pentru că sunt degradante și dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea Dan Bittman la Gândul Live.

Comentarii
  • Bravo, ii susțin și apreciez pt. curajul de care dau dovadă. Suntem cenzurați mai ceva ca pe timpul lui Ceaușescu. Bravo BZI, pt. că permiți libera exprimare. Așa zisele vedete care au afirmat că sau îmbolnăvit de o răceală, tratabila de altfel, nu au fost conștienți ca lovesc în breasla lor, a celor care sunt la început de carieră. În altă ordine de idei, haideți să salvăm pers. în vârstă de la depresie,copiiii de a se dezvolta armonios. Vă iubesc!!!

Adauga un comentariu