Actualitate

Dana Budeanu, imagini incendiare din vacanță. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Publicat: 20 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu imagini incendiare din vacanță. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară
Dana Budeanu, care urmează să împlinească 44 de ani, se află în vacanță pe tărâmuri mediteraneene

Dana Budeanu a postat câteva imagini incendiare din vacanță, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta și-a etalat cu mândrie bronzul proaspăt, la oglinda din camera hotelului în care s-a cazat. Dana Budeanu, care se află la Monaco, urmează să împlinească vârsta de 44 de ani pe 22 iulie.

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, când avea o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Văzând că „verdictele” sale au succes, creatoarea de modă a migrat în mediul online, unde se manifestă liber, spontan și fără inhibiții.

Dana Budeanu, imagini incendiare din vacanță

Dana Budeanu a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii incendiare din vacanță. Celebra creatoare de modă, care va împlini 44 de ani pe 22 iulie, s-a fotografiat în oglinda din camera hotelului în care este cazată. În imagini, aceasta își etalează silueta impecabilă și bronzul proaspăt și a ținut să împărtășească aceste momente și cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți”, a scris Dana Budeanu, în dreptul unei poze care a adunat rapid mii de aprecieri din partea internauților.

Din setul de fotografii de vacanță postate de de stilistă nu a putut lipsi poza cu mâncare. Dana Budeanu a fotografiat un desert savuros, ce pare a fi tiramisu. „Mănânc prăjitură în fiecare zi”, a transmis ea, în dreptul pozei.

Nu peste prima dată când Dana Budeanu recunoaște că este o mare fană a deserturilor. În urmă cu ceva timp, ea povestea în mediul online că obișnuiește să mănânce adesea tort la ore târzii din noapte. Oricum, tortul și pastele fac parte din alimentele consumate frecvent de stilistă și cu toate acestea, ea reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă.

Dana Budeanu a rămas în relații bune cu fostul soț

Dana Budeanu are două fiice gemene, Dana și Maria, din fostul mariaj cu afaceristul Radu Budeanu, care anul acesta au dat Bacalaureatul. Dana și Radu au divorțat în urmă cu 13 ani, iar fetele au rămas în grija ei. Creatoarea de modă a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul fetelor și colaborează cu el când vine vorba despre educația lor.

„A existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, spunea Dana Budeanu, în urmă cu câteva luni.

Adauga un comentariu