Cultural

Dana Budeanu, impresionată de Andra după ce a văzut-o în concert. „Mulțumesc că ai unit românii…”

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu impresionată de Andra după ce a văzut-o în concert. Mulțumesc că ai unit românii
Recent Dana Budeanu a rămas impresionată de Andra după ce a văzut-o în concert, la Sala Palatului

Dana Budeanu a rămas profund impresionată după ce a văzut-o pe Andra în concert la Sala Palatului. Artista a susținut recent un turneu amplu, care a cuprins atât locații din țară, cât și spectacole în străinătate. Concertul special intitulat „Tradițional” s-a bucurat de o popularitate extraordinară, cu săli pline și un public entuziasmat.

Dana Budeanu a fost prezentă în rândul spectatorilor și și-a exprimat aprecierile pentru celebra artistă. Reacția Andrei a fost surprinzătoare.

Dana Budeanu, impresionată de Andra după ce a văzut-o în concert

Dana Budeanu a devenit cunoscută pentru observațiile sale pe rețelele de socializare, în special datorită stilului său distinctiv, care nu este întotdeauna pe placul tuturor celor cărora li se adresează. În spatele umorului și al discursului „ascuțit” se ascund multe adevăruri, care pot deranja uneori.

Cu toate acestea, nu toate observațiile sale sunt critice sau aspre, ceea ce este demonstrat cel mai bine de felul în care a vorbit despre Andra, după ce a fost prezentă printre spectatorii care au aplaudat-o pe artistă la concertul de la Sala Palatului.

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor!

A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc @andra că ai unit românii de pretutindeni’, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Instagram, unde a postat și o fotografie cu Andra din concert.

Reacția Andrei nu s-a lăsat așteptată: „Te iubesc!’, a scris artista, iar Dana Budeanu a reacționat la rândul ei: „Și eu’.

Andra, concert fabulos pe Wembley Arena

Încă se vorbește despre concertul Andrei, de la Londra, iar rețelele sociale s-au umplut de filmulețe de pe Wembley Arena, locul în care peste 12.000 de români s-au adunat să o asculte pe artista noastră.

Românii stabiliți în Anglia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a o vedea pe Andra și pe invitații ei – frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, Cornelia și Lupu Rednic etc.

În timpul concertului de patru ore, solista a fost păzită ca un șef de stat, căci nu mai puțin de 60 de bodyguarzi s-au ocupat să-i asigure protecție și siguranță. Florin Lazăr, de la Enjoy Events, s-a ocupat de organizarea evenimentului, iar John Smith a fost coordonatorul echipei de securitate.

Recent Dana Budeanu a rămas impresionată de Andra după ce a văzut-o în concert, la Sala Palatului. Designer-ul a scis un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, iar artista i-a răspuns imediat.

Adauga un comentariu